Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Кака Лара в "Милион и една усмивки"

ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Кака Лара в "Милион и една усмивки"

Любимата детска водеща на поколения българи разказва за първата си книга в живота, за самоиронията и за емоциите свързани с детството

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Страхотна новина. Чакам с нетърпение първият епизод

Кака + Лара = Клара

Милион и едно желания си го спомням с кака Лили, а не с Лара. Както и Владо Люцканов, от време на време. С тях беше по-интересно. После с Лара беше посредствено.

Беше "кака". Сега си е "леля", отиваща към "баба"; Все пак е на 47 години...

Грешка пич, кака си е. Аз съм на 47 и още съм далеч от дефиницията "чичо", отдавами се да поразбутам младежите на баскетболното игрище без особени усилия, е да не мога да забивам, но редовно им чупя глезените и то с основни похвати:) Има пичове на 50, които са в топ форма и изглеждат по-добре от повечето 30 годишни тумбаци и любители на софрата. Демек просто казано: Не е само до години а и до поддържане.

Редовно им чупиш глезените... Това не е ли противозаконно? Лека или средна телесна повреда? Не е ли наказуемо, бате?

И ковида отнесе доста в твоята възраст, да не казвам колко 50-60 годишни си отиват от инфаркт по време на акция за доказване хихихи

Ковида отнесе доста хора, които го подцениха и решиха, че е грипче. Това първо. Второ "акция за доказване" може да направи само някой, който не е спортувал редовно от малък. Има лимитация свързана и с възрастта и с реалното физическо ниво на индивида. Ако индивида има разум и спортува редовно, влизането в подобна ситуация е почти невъзможно. Чупенето на глезени е баскетболен жаргон, не символ за физическа саморазправа:) Обикновено се получава, когато много по-техничен играч сменя рязко посоката на движение и защитника пада. Може да хвърлите око на играч с посредствени физически качества като Стеф Къри и да видите резултата от технически усъвършенствана игра.

Календар