Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Как авторът на "Джурасик парк" се подигра с Харвард

СВЕТОВНА ЛИТЕРАТУРНА КЛАСИКА

Как авторът на "Джурасик парк" се подигра с Харвард

80 години от рождението на Майкъл Крайтън

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тази "подигравка" от страна на Майкъл Крайтън я има и в български вариант: племенникът на Вазов представя разработка на тема, свързана с "Под игото", а неин автор е самия Вазов. Оценката не е положителна. Иначе Крайтън ми е любим автор. Доста често го препрочитам.

Тука някои се майтапят с Просто Киро. За ваше сведение, Кирчо е завършил Бизнес администрация магистратура. Това не го е завършил само тоя, дето не е имал 100 000 долара, за да си го плати. Бизнес администрацията е възможно най-простата специалност, която се учи, за да кажеш , че имаш диплома от някъде. Факта, че Кирчо е продавал сокове на едро след това, говори къв ценен кадър е.

Много оборотно четиво за копейкаджии. Как някой си се бил подиграл с Харвард, представете си.

си позволяваше да "тества" от време на време ръководителите си, макар и не толкова драстично. И какво се оказа? Повече от половината нямаше да издържат собствените си "събеседвания" за работа и освен да спретват ненужни съвещания и оперативки, за да държат хората в напрежение, за нищо друго не ставаха! За жалост, почти всички такива са се венчали до живот за постовете си и не ги отстъпват,превръжайки една институция буквално в бащиния.

А пък за плоскоземците най-предтижното учебно заведение е ПУЦ-а за милиционери, който са завършили Тлъстия крадлив похотливец и Каскета му.

нашият бивш премиер е отличник от Харвард…

Какъв е тоя Харвард бе? Ганьо не признава такива неща. Това са някакви измислици на евроджендърите.

Еми, хунав материал, но това "Междувпрочем", не трябва да го полваш

sawo

Мда, така се е подиграл, че после втори път е записал даже :) :)

Ей го на , покрай наш Кире лошо име му излезе на тоя университет

Най-голямата подигравка с харвард е Просто Киро. Щом той е завършил в топ 10, смятайте кви се учат там.

sawo

Смятай само ти пък къде си учил, предвид, че нашите университети не са даже в първите 1000 на световно ниво, пред нас са даже Гана и Намибия. Ама нищо, важно е да си мислите, че сте много умни хахаха...

Аз не се хваля, че съм гениален, за разлика от Просто Киро. Който казано често в харвард е завършил бизнес администрация-магистратура Той даже английски не може да говори, въпреки че е цял живот в Канада и САЩ. Като оставим на страна акцента на арабин, Кирчо има речников запас на илитерат. Нямам представа, как изобщо са го взели. Не-случайно един колега англичанин ме пита, дали Кики е арабин-дюнерджия, след като го чу.

Комплексарите пак намесват бившият премиер, той си е успешен като бизнесмен, като политик не му се получи. Коментиращите в какво са добри? Смешни "тарикати".

И Опра Уинфри му пие буламачите в несвяст (дето и не е чувала за тях...). Явно си от същия дол дренки... Акан Град - нещастник. Да си чувал, че и "бизнесът", и по принцип всичко, си имат и морална страна? Не, разбира се... Друго ще ти кажа - комплексарите се изхождат под всяка статия, за да утвърдят в собствените си очи колко са над и встрани от другите...

напразно се е старал! По-голяма подигравка с Харвард от наш Кирчо - е па нема!

Няма оправдание!

Велик автор с велики произведения. А сънародните ми кухи тикви от цялата статия видяха само Харвард, щото техния идол Кирчо само това знае.

Заеме го вече Харвард видехме го наш Кире Харвардецо !

Нали затова, глупако, е публикувана тази статия в този Путински сайт! За да радва простаците, че не са завършили престижен университет и да сочи колко безсмислено е да си образован! Мехлем за балканската простотия!

Нема да се плашиш, ти си образован като наш Кире , и на него тати все му повраря даже и пред хората ,че е най-най образования ...ха,ха,ха

И бойко борисов е завършил Харварт ама един друг - милиционерски такъв

Къф е тоя Хатварт бе. Най доброто училище е килийното в Банкя.

и нашата планета на маймуните от итн се подигра с харвард.

Харвард не струва ! Най-добрият университет е в Маскве ! Най-добрата партия е Герб !

Тръгнах да го чета и установих,че това е перверзно словоблудство и спрях. Остана ми лош послевкус. Въведете оценка на пасквилите си да видите колко ви харесваме.

Чети винету.Крайтън не е за всеки.

груйчо, "СТАВА НА ВЪПРОС" за статУята бе, малоумник! НЕ за творбите на МК! Функционално неграмотно прасе!

Чичко Щерев, ако искахте да ви разберат, щяхте да напишете "да Я чета", за да стане ясно, че говорите за статията

Въведете оценка на пасквилите си да видите колко ви харесваме. Туй как го разбра бе, прасе неграмотно!? Да не би да ти е прещракало в празната куфалница, че искам да оценяваме творбите на МК тук на сайта на Дир.бг?! М? Като тръгна да ръгам майка ти, сигурно пак ще си неразбрал и ще се наредиш пред нея? нале?

"Любопитни и много актуални са и разсъжденията му за климата. Мнозина оспорват мнението му за т.нар. "глобално затопляне", което развива в "Състояние на страх" (State of Fear)." Ами той всъщност аргументирано оспорва голяма част от доказателствата с които затоплистите се опитват да докажат теорията си ;)

Състояние на страх му струва живота.А това е книга която всеки трябва да прочете.

Точно така!

Сигурно и в Дядо Коледа...пардон...Сигурно и в дядо Мраз вярваш.

Ами не, не вярвам в Затоплистката теория... защото и до днес няма научни доказателства които неоспоримо да доказват нейната правота, ерго, Затоплизма е по-скоро религия, като дядо Мраз, а не наука. Като прочетеш "Състояние на страх" ще разбереш че всички доводи на затоплистите имат много по-просто обяснение... което пак не е научно доказателство, но пък и никой не твърди че Крайтън е писал научен труд, просто е дал насока на тези които имат навика да мислят критично-)

Харвард е Университет #1 в света и от фесетилетия в челото на Бръшлянената лига, ама тикволандците откъде да ги знаят тия неща. Те си се радват на Аз съм прост и вие сте прости.

значи казваш от "феситилетия" е номер едно. Не знам обаче какви оценки са писали на Кики Простото,щом на Крайтън са поставяли тройки.Разбира се, ако Простото наистина у учило в Харвард, а не е поизлъгало,както обикновено

Ей, тоя Ганьо бе, умира да се подобрява на Харвард. Друго си е Развъдника за милиционери в Симеоново, където са завършили Идола на Про стите и Каскета.

са си баш възпитаници на Симеоново.../малко трудничко им е било...но нищо... татковците на някои от тях още си ги крепят.../

Школата в Симеоново даваше отлична подготовка на времето си, особено в Първи Факултет (Държавна сигурност). Факт е,че тогава държавата беше в безопасност, фактически без тероризъм и с отлично (дори в световен мащаб) разузнаване. Въпреки идиотизмите на соца. Не се шегувам. А сега по-добре ли ви е,като ви управляват "тия от ХарварТ"?

Ма наистина ли без тероризъм? А да си чувал за един отвлечен самолет? А да си чувал за един взривен вагон с майки и деца? А колко ли още е било скрито?

Като гледам в България какви харвардски възпитаници има не са за подигравка ами за закриване. То верно че от всяка дърво свирка не става а някои са особено кьопав материал ама все пак до премиер стигат.

Вие си предпочитате възпитаниците на милиционерската школа. За вас харвардското образование в обида, хи хи хи!

Само дето авторът на пасквилчето не е разбрал, че Харвард е в Кембридж. Университетът се казва Харвард и се намира в Кембридж, което е предградие на Бостън.

само дето това с нищо не променя излагацията на нашите харвардци...

Кеймбридж е сателитен град на Бостън, в щата Масачузетс. Създаден в преди векове от англичани, които това са владеели това което сега е САЩ. Искали са направят студентски град, подобен на Кеймбридж в Англия, и така са го кръстили. Най-известните университети в Бостънският Кеймбридж са Харвард и МИТ (масачузетски институт за технологии, много добър инженерен ВУЗ).

Календар