Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Изумителното културно наследство на Лувъра е само на един клик разстояние

СВЕТОВНИТЕ МУЗЕИ

Изумителното културно наследство на Лувъра е само на един клик разстояние

Цялата колекция на музея вече е достъпна онлайн

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Има едно единствено възможно посещение и то е да застанеш на живо пред работите.Не пишете безумия защото истината може да чака.Я да ми обяснете как ще добиете представа как изглежда ''формула на пролетта и задвижващите сили'' на Павел Филонов - в Руския държавен музей се намира.... като една от най тежките работи на този невероятен художник и има толкова детайли и търсене ....не случайно я давам за пример - не че с Мона лиза е по различно всъщност.... ОНЛАЙН ?Безобразие!Вас на времето да не са ви правили онлайн!

Да се посети Лувъра е наистина удоволствие, но вероятно всеки остава малко разочарован от известната картина Мона Лиза (понастоящем я дават навсякъде с маска) - просто заради дебелото стъкло с много отражения и тълпата пред картината, ако си малко странично на картината не виждаш нищо.... Да се посети Париж в момента е невъзможно заради карантината, а съшо и от доста години посещението на Париж не се препоръчва и съвсем не е удоволствие заради тълпите араби и африканци в Париж навсякъде и очевидните опасности за туристите.... Интернет посещението на Лувъра е наистина добре оформено, като колекции и карта на музея. Един клик разстояние оттук: https://collections.louvre.fr/en/

a това не е ли малко като: сексът е само на един клик разстояние.. следва линк към порно-сайт. искам да кажа, че нещото трябва да се изживее на живо, а не във вид на хоум офис, педи! лузъри! :-)))

Като изключим 3-мата балъка дето ще му хвърлят един поглед, целокупния български народ трябва да му спрат достъпа до Замунда, за да погледне към Лувъра. :))

Календар