Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Инж. Добромир Чочов: "Ханът и империята" трябва да бъде изучаван като филмова класика

БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ

Инж. Добромир Чочов: "Ханът и империята" трябва да бъде изучаван като филмова класика

Днес няма продуцент, който да може да обезпечи и застрахова подобна продукция

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

и пак да повторя изтрития коментар от 1985 г започвайки с дублаж на пиратски копия на видеокасети..през откровени далавери до продуцентство смешния псевдоинжинер го вълнуват парите само.

българите не са се местили никъде и не са ходили съответно. След римската империя, това което става е, че отделните завладени провиции се вдигат на бунт и си взмемат своето. Все едно да кажете, че галите са дошли от Америка и са нападнали Рим. Пълни небивалици е този "еврейски филм".

Абе като знам Людмил Стайков ква велика "визия" има за нещата и като знам Чочо как е спестил от много работи за да си прибере кинтите в джоба, ми е ясно какво са направили.

Кои точно кинти да прибере?

Инж. Добромир Чочов: "Ханът и империята" трябва да бъде изучаван като филмова класика.. Няма смисъл да се изучава,защото дори не отговаря на историческата истина.

Може би защото не е документален филм

Много тъпо е направена "реставрацията" по добре да не бяха го бутали, ама "академика" е на 100+ години и бърза нещо да направи...И Чочо се бута навсякъде. Стига вече платени интервюта...

Каквото и да приказвате, класика си остава онзи филм отпреди 40 години. Това сега, колкото и да му се кефите и да си го хвалите, щото пари требва да се избиват, си е едно осакатено, парфюмирано и гримирано "недоношче" - таман като за днешния вкус.

Тия от БАН така и не поискаха да разберат, че български владетели с титла Хан никога не е имало. Титлата е Канас ( Княз ) идва от по-ранния тракийски Кенес. Признайте си най-накрая, че сте в грешка и че не сме дошли от никъде, а сме от тук от има няма 9000 години.

Опссс

Календар