Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Холандският съд реши: Ще гледаме Мишел Уелбек в порнофилм

КАЗУСИ

Холандският съд реши: Ще гледаме Мишел Уелбек в порнофилм

Френският писател загуби и двете дела, с които се опита да спре излизането на записите

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Действа против волята на човек, когато става въпрос за такива неща. Сякъш е извършено престъпление и му налагат наказание, но нещо не се връзва. Идиотщината превзе света тотално .

Извратеняци.

В Impressio има няколко статии за творчеството на Мишел Уелбек. По тях няма коментари. Когато, обаче още от заглавието се разбира че той е участвал в порнофилм, коментаторите се събуждат много бързо и ни споделят мръснишките си виждания. Чалгарска работа!

А от гАзЪ фостата ще има ли?!

Опасявам се, че за капак може да се самоубие. Може би ще е загуба ... Или не?

Няма човек, който да е напълно чист, за да морализира останалите. Рано или късно, най -големите съдници лъсват с най-осъдителните деяния.

Като подписвал бил уморен и пиян вика. А като се снима какво ти имаше бе, говедо?

Уелбек на теория е против мигрантите и упадъчния мултукултирен морал, а на практика е женен за 20 г. по-млада китайка, с която участват в порнофилм. Добре са го компрометирали.

Кой те ? Тия дето са го принудили и него и жена му ? Това става само през чипа с ваксината няма как по друг начин да стане и то някоко дубала :):):))

Веднага ти отговарям: политиката и индустрията, която промотира транссексуалност, трансхуманизъм, педофилия и порнография са "те". Справка: бордовия тефтер на Епстийн.

По-скоро - компенсирали. С тези медийни балони вдигнаха многократно цената на филма...порното. За пореден път се потвърждава максимата - Лоша реклама няма

Ще хвърля едно око щом и жена му участва, китайчето сигурно го плющят яки негра.

Ти си мечтаеш да си на мястото на китайчето.

ГЛЕДАМ ДЪРТИЯ ПЕДОФИЛ, НИТО НЯКОЙ ДРУГ КАТО НЕГО! ТЕЗИ ФИЛМИ СА ЗА МОРАЛНИ ОТПАДЪЦИ, КОИТО ПОРАДИ ЛИПСА НА ДУШЕВНИ ЕМОЦИИ СИ ГИ НАБАВЯТ СЪС СЪМНИТЕЛНИ ГЛЕДКИ!

намирисва на раздухване на пепел... явно ни книгите му се купуват, ни филма ще се гледа...съдейки по очарованието на артиста писател... та не е зле да се вдигне шум, от там и интерес към продукциите

Календар