Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Грандиозен погребален комплекс от осем ротонди е открит на Перперикон

АРХЕОЛОГИЧЕСКИ НАХОДКИ

Грандиозен погребален комплекс от осем ротонди е открит на Перперикон

Такъв некропол има аналогии единствено във "Вечният град" - столицата на великата римска империя, съобщи проф. Николай Овчаров

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Като слуша човек археолозите се оставя с впечатление, че в древността основния смисъл хората да се раждат бил да умрат и да бъдат погребани така, че днес да ги открият в безименни гробници. Другия повод за живот бил да покажат с някой символ или храм каква религия изповядват. За останалия им бит може само да гадаем!

Ами слушай политиците, те по разбират от история. Такава история са ни измислили и написали, че заради чужди интереси още не могат да открият от къде сме пристигнали. Защото всички отричат сведенията от древните гръцки и римски хронисти за завърнали се местни бегълци от войните и създали заедно с останалото местно население държава, а се опитват да ни изкарат, че сме дошли от края на света. Още по сериозен е проблема, че и те не са наясно точно от кой край. Как се получи такава спойка между балканци и пришълци от майната си, дето говорят неразбираем за местните език, че само след малко повече от две десетилетия така стабилизираха държавата си и армията си, че специалисти от цял свят говорят как с помощта, която българската армия на Тервел е оказана на Константинопол е спасена Европа от сарацините (арабите)

Календар