Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Гласът, който вбесявал Хитлер

ИЗКУСТВОТО НА ПУБЛИЧНОТО ГОВОРЕНЕ

Гласът, който вбесявал Хитлер

Името на Юрий Левитан ще остане в историята като Гласа на епохата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тази препечатана статийка повтаря руската пропаганда 1:1. Бил съобщил моля ви се, началото на ВСВ за руския народ?! Абе русофилски мекерета, сталинските пълчища водят война от година и половина вече?! И то ВСВ! Официално от 17.09.1939г., нападайки Полша. Аман от руски подлоги!

Вечната му памет,той беше легенда,!

ТОЙ БЕШЕ ПРАВ!

Велик човек и диктор.Вечна му памет.

Без милиардната логистична, оръжейна, медикаментозна, текстилна и хранителна помощ от САЩ по договора Ленд-Лийз, съветския кенеф щеше да се срине точно като стар нужник за 6 месеца след юни 1944 г., и Япония щеше да има обща граница с Райха още през зимата на следващата година.

Я да видим знае ли момчето колко милиарда в злато , преди това, пращат САЩ на Хитлер?

Балкански

А колко са платили твоите ушанки бе, чукундур? Има ли и половината?

възлизаща на 5% от ползваните ресурси от руснаците през ВСВ

Балкански

А стига бе? Не са ли 0,01 %?

Германия и Япония бяха победени от САЩ и Великобритания. Четете история, бе хора! Руснаците, подобно на китайците са били пушечно месо. Само тези две държави дават повече от половината жертви през ВСВ. Над 40 милиона. Руснаците са пълен абсурд на тема война, трагични са

с конкурс ли ви избират такива идиоти?! Сигурно не е лесно да докараш IQ под нулата...

има един документален филм, който е правен от щатите. в него един от главните действащи лица на японската армия (генерал) казва в прав текст, че са се готвини за война на собствена земя и изобщо не са отразили двете атомни бомби. най-малкото не са знаели, че са такива. страхували са се единствено от това съветската армия да не спечели в Китай. точно това се случва и когато японците научават, че съюза е готов да се прехвърли в Япония обявяват фалит (капитулация). та да приказваш малоумните си простотии е все едно да слушаме учените от Оксфорд, които отново в документален филм заявиха, че Кирил и Методий са пренесли кирилицата в Киев, нищо че по тяхно време тя дори не е била измислена.

Дрън-дрън та пляс. Може така да пише в "руския интернет" ама си далече от истината ...

Ти, сериозно ли?

Просташки поднесена съветска статия, отвратително за всеки българин.

Само като си помисля, ако българите не бяха русофили, фащофили, франкофили, а бългорафили... Ако с тая страст дето се дърлете защитавахте достойнството си и това на хората около вас, щяхме да сме сред нормалните държави, а не натикани във външния нужник. Още се разправяйте кой е комунист и кой е либераст. И от двете страни България нито има нужна, нито печели нещо. Само страда. К`во да се прави, такава е програмата. Така е лесно за който трябва. Продължавайте да си обяснявате кой е по-велик ФАЩ или Русия, докато собствената ви държава изчезва пред очите ви!

Prav si za rusofilite.

e , kak ne- levitan...rusnaci e nqmalo

Тук съм..... за ужас на прохамериканските изроди!!! Лек ден на нормалните хора!

Juris

Аз съм чувал обръщението, когато нацистите нахлуват в СССР. По тембъра и забавната дикция, асоциирах диктора с алкохолик в напреднала възраст. Явно е бил млад и с доста смотана външност, поне от съвременна гледна точка.

Ама как ли не е настръхвал Хитлер от тоя епилиран гей !!! Тия истории за "страховитите" руснаци, вече не вървят. Няма го БКП да ни ги втълпява. Видяхме ги колко струват в Афганистан, когато ги няма САЩ и Англия да им помагат.

то хубаво че бяха руснаците в Япония... че американците още щяха да се мъчат да превземат Мидуей, а когато другаря Ли Си Цин пердашеше с една ръка(щото с лявата си държеше очите дръпнати) американските тюлени пишеха прощални писма дори когато охранявах складове, ами американската издънка в Сомалия дето тълпа от негри по джапанки претрепаха няколко взвода тюлени тръгнали да отвличат семейктвото на Фара Айдид, ами в Гренада дето се изпотрепаха помежду си...-)

Пишеш пълни глупости! Но няма значение, важното е ,че направихме 1$=300 рубли ')

Какво стана в Афганистан? Ама честно. Къде бяха натикани муджехидините?

Много пъти съм си задавал въпроса:ЗА КАКВО ИМ Е ТРЯБВАЛО НА РОТШИЛДОВИ ДА СБЛЪСКАТ СВОИТЕ ДВЕ СОБСТВЕНОСТИ-съветската русия и австрийския идиот адолф.Резултата от този сблъсък е до болка познат-80 милиона жертви.С хитлер те владеят европа,с джугашвилев и къмпани-владеят русия.Само че във физиката има едно понятие-НЕУСТОЙЧИВО РАВНОВЕСИЕ.Опита с топчето което да закрепите на върха на кривата.И а не що мръдне и топчето полита на долу.Това е неустойчивото равновесие.Докато когато топчето е в падината на кривата колкото и да го бутате на горе то все си се връща в дупката.В тази война загубата на германия е била планирана.Но това не е била целта.Целта е била разширяването на територията контролирана от русия.И как да стане това?Ми като "ОСВОБОДИ" ИЗТОЧНА ЕВРОПА от идиота хитлер и след това съвсем законно да си ОКУПИРА изт. европа.Ротшилдови са знаели че не могат да държат зап. европа безкрайно дълго чрез хитлер.А може и да не са го искали.Искали са да държат изт. европа чрез русия.И точно това е станало.Това вече е устойчиво равновесие на системата.Само дето не са си давали сметка че моделът "маркс",който те са наложили в русия а след това и в изт. европа,моделът ОСНОВАН КА КРАЖБАТА НА СОБСТВЕНОСТА НА ЦЕЛИ НАРОДИ Е НЕЖИЗНЕСПОСОБЕН. От икономическа гледна точка КРАЖБАТА КАТО ФУНДАМЕНТ НА ЕДНО ОБЩЕСТВО Е БЕЗУМИЕ.А същноста на комунистическата "идея" е точно тази КРАЖБА.И поради този факт,това не е идея а безумие.Окупацията на изт. европа донесе толкова злини на човечеството.Съсипа живота на ТРИ ПОКОЛЕНИЯ изт. европейци.И забави човешкия прогрес в неизмерима степен.Може лио някой да ми каже КАКВО ЩЕШЕ ДА Е ДНЕС БГ АКО НЕ БЕШЕ ОКУПИРАНА ОТ РУСИЯ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 45.Но проблема всъшност е много по голям,защото чрез своте подставени лица и ДНЕС РУСИЯ ПРЕЧИ ВСЯЧЕСКИ НА ДВИЖЕНИЕТО НА БГ НАПРЕД.И днес собствениците в БГ са свързаните с русия персони.И за това Бг продължава и ще продължава да бъде най-изостаналата страна в европа.

Най-сетне един да го проумее. Точно това е трябвало да се случи за да се създаде СССР, който от своя страна да се превърне във враг и колелото пак да се завърти. Тъжното е, че страни като нас все още си патиме от това.

Така се е вбесил Хитлер,че ...чак не е спал,като разбрал, че е чел 5 часа без да допусне ...грешка.Направо не човек,а желязо. Тази тъпотия може да си я разказвате на някой априлски пленум или на Бузлуджа.

Той Хитлер не си е лягал, ако не чуе "Говорит Москва".

Войната за СССР започва на 17.09.1939 и тя не започва само за руския народ.

На 19.09.1939 година Полското правителство, което панически бяга към Румъния, издава заповед да не се стреля срещу съветските войници... които си връщат окупираните от Полша територии през войната от 1919-1921-)

Уникален глас!

Най-после добра статия в тая СМРАД. ФАЩ отварят втори фронт след като СССР обръща хода на войната.

Да могат да си приберат фашистките колелета.

Не знаеш историята брато, не се излагай

Не ни занимавайте с тези гнусни комунисти, ако САЩ не бяха натиснали по другия фронт този радиоводещ щеше да е в газова камера.

Това ли са опорните точки за Отечествената война?

Явно не сте запознат с историята на "втория" фронт ! Затова по-добре мълчете , че ставате за смях !!

Я по-добре погледнете къде минава линията на фронта през юни 1944 г., към "Деня D". А още по-добре - през юли,след "Операция Багратион" и унищожаването на немската група армия "Център" от 1 млн. души от фронтовете на Роковоски и Жуков. В интерес на истината - за компенсация остатъците от нея се уреждат с парад в Москва (е,само пленените де...).

преди 50 години когато бях ученик го имитирахме. Казвахме "Гаварит Масква" с оригня

И тогава си бяхте толкова умнички, като сега...

Един съученик началото на 80те години , като изпуснеше шумно газове казваше , Говорит Москва . Лошото е , че и до днес има още непрогледнали ЧУГУНЕНИ глави !

Календар