Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Глад" от Йона Тукусер

ЧОВЕШКИ СИТУАЦИИ

"Глад" от Йона Тукусер

Националната галерия представя изложбата на художничката, която в продължение на 13 години събира материали за глада на територията на СССР и Украйна

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

И така: СТЕПАН БАНДЕРА. Но преди това ИМАМЕ ГОЛОДОМОР-1932-33Г.Между 8 ОСЕМ и 10 ДЕСЕТ МИЛИОНА украинци са жертвите.Кой е причинил голодомора.Комунистическия режим в кремъл.НАРОЧНО,ПРЕДНАМЕРЕНО,ЦЕЛЕНАСОЧЕНО.Искам да попитам КАКВИ ЧУВСТВА ЩЕ ИЗПИТВАТЕ КЪМ ТОЗИ КОЙТО ТИ Е ПРИЧИНИЛ НАРОЧНО СЛЕДНОТО:ДА ГЛЕДАШ КАК ДЕТЕТО ТИ УМИРА ОТ ГЛАД И ТИ ДА НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НИЩО.И ДА ОСТАНЕШ ЖИВ СЛЕД ТОВА... Друг не по-малко хубав въпрос е ДАЛИ СЛАВЯНИ -РУСИТЕ,СА ПРИЧИНИЛИ ТОВА НА ДРУГИ СЛАВЯНИ-УКРАИНЦИТЕ...Да ама ОТ 1917Г СЪВЕТСКА РУСИЯ Е СОБСТВЕНОСТ И УПРАВЛЯВАНА НЕ ОТ СЛАВЯНИ А ОТ ЕВРЕИТЕ РОТШИЛДОВИ... И от тогава та до днес УПРАВНИЦИТЕ НА РУСИЯ-КОИТО СА СЪЩИТЕ КАКТО ТОГАВА-НАРИЧАТ БАНДЕРА ФАШИСТ.Бил се съюзил с хитлер.КОЕ НОРМАЛНО ЧОВЕШКО НЕ БИ СЕ СЪЮЗИЛО ДОРИ С ДЯВОЛА СРЕЩУ ТЕЗИ КОИТО СА МУ ПРИЧИНИЛИ НАЙ ГОЛЯМАТА МЪКА,БОЛКА ,СТРАДАНИЕ ...В ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ. А днес същите които са направили голодомора заявяват на света:АКО НИ ОТНЕМЕТЕ РУСИЯ ЩЕ УНИЩОЖИМ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА.Защото днес НЕ УКРАЙНА Е ПРОБЛЕМА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ.ПРОБЛЕМА Е САМАТА РУСИЯ.ЗАЩОТО АКО УКРАЙНА БЕШЕ ОСТАВЕНА НА СПОКОЙСТВИЕ ДА СЕ РАЗВИВА,ТО СЛЕД 10 ИЛИ 15Г "ОБИКНОВЕНИЯ " РУСНАК КАТО ПОГЛЕДНЕ ПРЗ ОГРАДАТА И ВИДИ КАКВО ОЗНАЧАВА ДА СИ СВОБОДЕН ЧОВЕК А НЕ РОБ НА РЕЖИМА КАКЪВТО Е ТОЙ,НЕЩАСТНИКА,КАКВО ШЕ СИ КАЖЕ СЪЩИЯ ТОЗИ НЕЩАСТЕН РУСНАК. Това е проблема.Собствениците на русия са ГОТОВИ ДА УНИЩОЖАТ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА АКО ИМ БЪДЕ ОТНЕТА ВЛАСТА НАД ХОРАТА В РУСИЯ.Защо ли?Ми защото РУСИЯ НЯМА КАК ДА СПЕЧЕЛИ В ЕДНА КОНВЕНЦИОНАЛНА ВОЙНА СРЕЩУ ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ.нО И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА ЗАГУБЯТ СВОЯТА БУХАЛКА...ТАКА ЧЕ ЯДРЕНИЯ АПОКАЛИПСИС Е КАТО НАРИСУВАН... Единствения който може ДА СПАСИ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА СА ХОРАТА В РУСИЯ КАТО СЕ ВДИГНАТ СРЕЩУ СВОИТЕ ПАЛАЧИ В КРЕМЛЕ И ГИ ИЗМЕТАТ.тОВА Е ШАНСА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА ОЦЕЛЕЕ ДНЕС.И за това аз съм "the SAVIOUR ".Не съм като ицата преди 2000г.Не спасявам някой от пороците му.Искам да спася живота на земята.И света трябва ДА ПОКАЖЕ НА ХОРАТА В РУСИЯ ЧЕ ТОВА ТРЯБВА ДА Е ТЯХНАТА МИСИЯ.

Войната В украйна не е САМО война СРЕЩУ украйна.Това е войнаТА на управниците на русия СРЕЩУ РУСКИЯ НАРОД ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ВЛАСТА СИ НАД ТОЗИ НЕЩАСТЕН ИЗСТРАДАЛ НАРОД.Тази война продължава от времето на петъра до днес. Война която е превърнала руския народ в СТАДО ОТ СМАЗАНИ СЪЩЕСТВА.Не идиота адолф изби 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА руснаци а режима на улянов и джугашвилев,КОЙТО Е СЪЩИЯ РЕЖИМ И ДНЕС.Кремълските животни И ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ -РОТШИЛДОВИ- са готови да унищожат руския народ САМО И САМО ДА ЗАПАЗЯТ ВЛАСТА СИ НАД НЕГО. А когато те се убедят че губят войната-КОЕТО Е НЕИЗБЕЖНО- ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ И АТОМНО ОРЪЖИЕ И ТАКА ЩЕ УНИЩОЖАТ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА.Само идиот може да си мисли че след тактическото атомно оръжи няма да има замеряне с 200 килотонни...Което ще е края.За това лидерите на цивилизования свят ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНАТ КЪМ РУСКИЯ НАРОД И ДА МУ КАЖАТ ТАЗИ ГРОЗНА ИСТИНА.САМО ХОРАТА В РУСИЯ МОГАТ ДА СВАЛЯТ РЕЖИМА НА УЛЯНОВ-РОТШИЛДОВИ БЕЗ УПОТРЕБА НА АТОМНО ОРЪЖИЕ.И така живота на земята да бъде спасен.ИНАЧЕ ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ.И ВСИЧКОТО ТОВА Е ЗАРАДИ ВЛАСТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ-РОТШИЛДОВИ НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Войната В украйна не е САМО война СРЕЩУ украйна.Това е войнаТА на управниците на русия СРЕЩУ РУСКИЯ НАРОД ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ВЛАСТА СИ НАД ТОЗИ НЕЩАСТЕН ИЗСТРАДАЛ НАРОД.Тази война продължава от времето на перъра до днес. Война която е превърнала руския народ в СТАДО ОТ СМАЗАНИ СЪЩЕСТВА.Не идиота адолф изби 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА руснаци а режима на улянов и джугашвилев,КОЙТО Е СЪЩИЯ РЕЖИМ И ДНЕС.Кремълските животни И ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ -РОТШИЛДОВИ- са готови да унищожат руския народ САМО И САМО ДА ЗАПАЗЯТ ВЛАСТА СИ НАД НЕГО. А когато те се убедят че губят войната-КОЕТО Е НЕИЗБЕЖНО- ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ И АТОМНО ОРЪЖИЕ И ТАКА ЩЕ УНИЩОЖАТ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА.Само идиот може да си мисли че след тактическото атомно оръжи няма да има замеряне с 200 килотонни...Което ще е края.За това лидерите на цивилизования свят ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНАТ КЪМ РУСКИЯ НАРОД И ДА МУ КАЖАТ ТАЗИ ГРОЗНА ИСТИНА.САМО ХОРАТА В РУСИЯ МОГАТ ДА СВАЛЯТ РЕЖИМА НА УЛЯНОВ-РОТШИЛДОВИ БЕЗ УПОТРЕБА НА АТОМНО ОРЪЖИЕ.И така живота на земята да бъде спасен.ИНАЧЕ ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ.И ВСИЧКОТО ТОВА Е ЗАРАДИ ВЛАСТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ-РОТШИЛДОВИ НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Прочетете "Цар Плъх", за да разберете какво е било глад.

Календар