Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Георги Господинов: Разказването на истории прогонва страховете

Георги Господинов: Разказването на истории прогонва страховете

"Писането е самотно занимание, писателят стои сам, ден след ден, намираш се в убежището на една книга. Когато излезеш от това убежище след това, чувството е много особено, то е странно приятно, защото ти е липсвало през дните, в които си писал"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Господа, той не е виновен - ЧОВЕК БЕЗ ВЯРА НЕ ЗНАЕ КОЛКО Е ВИНОВЕН . За да спечели или по-точно да не ИЗГУБИ по младите нему глашатай, г-на писател пред Св.Иванов в БТВ се отрече от Бог с изумителна лекота и наглост (Светльо онемя). Перефразирано по памет: Неуки и принизени човечета преди хилядолетия си намерили някакъв Бог! Та до до днес си остават малоумни хората с Вяра, с Верую.

защо блокирате лайковете ?!? Може би защото този никой ?!?

Аз лично се опитах да прочета една негова книга , която горещо ми беше препоръчана , и колкото и да се насилвах , не успях да стигна до края и. Доста рекламиран автор, но за мен лично прехвален.

Рекламиран, защото винаги е политкоректен :-)

В едно интервю чух Господинов да казва "[...] последните 30 години", което означава, че той харесва НРБ, тоест - той е комунист.

Никакъв комунист не е, а най-обикновена продажна личност, която се върти според течението. Изключително прехвален като романист, може би сносен поет. Класи над него е Милен Русков.

Календар