Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Френска "посестрима" на Статуята на Свободата ще потегли за САЩ

ПРИЯТЕЛСКИ ЖЕСТОВЕ

Френска "посестрима" на Статуята на Свободата ще потегли за САЩ

Творбата е направена на базата на 3D дигитализация на гипсовия модел от 1878 г., използван от скулптора Фредерик Огюст Бартолди, за да построи Статуята на Свободата, подарена от Франция на САЩ през 1886 г.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Каква посестрима? Американците не забраниха ли половете?

12м реплика на Статуята на Свободата се намира в град Колмар, Франция, където е роден скулпторът Фредерик Огюст Бартолди. Потърсете на Google Maps за: Statue De La Liberté, Route de Strasbourg, Colmar, France Стауята на свободата е всъщност статуя на вавилонската богиня на плодородието, любовта и секса Ищар или богиня на Либертас /Свободата/. Затова я наричат още " Великата Блудница" или "Вавилонската Проститутка" във водата, като дори се позовават на Библията за Апокалипсиса и идващото унищожение на Америка. https://youtu.be/KHjNafreDX0?t=727 https://www.wordproject.org/bibles/bg/66/17.htm (Откровение 17:1-5,16-18,19:2)

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ти защо реши, че се нуждая от "сертификат" от тебе ?! след месец ще отбележа, че съм тук вече 2830 години... вярно релативни... но си е бая време погледнато ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Неверието не е грях, то е свещено право на личността ~|~ ГРЯХ Е БОГОХУЛСТВОТО ~|~ все пак накрая всички стават вярващи, дори рашките хибриди и червените хейтъри ←←←←☼→→→→ ... Веднъж един охолен човек, отишъл в Асирия на пазар. Нещеш ли зад ъгъла се сблъскал с жена в черно. Кога видял - Смъртта ! Уплашил се човекът. Метнал се на коня и беж, беж в Сахаръ през дюните. На заник видял оазис с бунар. Хвърлил кофата за да напои коня си и да си отдъхне. Кога погледнал във водата, що да види? Зад рамото му надничала Смъртта. - Аз - казала тя - сутринта много се учудих, когато те видях на Сука в града. Знаех, че имам среща с тебе на тоя кладенец при залез, а ти още не беше тръгнал насам... ←←←←☼→→→→ Аз Хèкате, тракийска богиня на смъртта Заринтия Свещена богиня Изист-Хатхорт Светлоноса Майката и Дъщерята, богиня на Дендера и водач на умрелите в пътя към Иментет, в едно с водач свещена богиня Таурт пазителка на крио-съркофазите на хекати Нейт, свещена Баст и щерка й тракийска риха и хеката Бастет, Небтуи и Кадеш сирийски

Даже като преписвате сте неграмотни и даже не препрочитате какво сте изтипосали , та да видите че няма логически смисъл ... И за протокола - оригиналната статуя е в Париж, американците получават "оголемено" копие.

Kenn1111

Оригинала е в Колмар там е направена е тази която е в САЩ.

Най-голямата в света реплика на Статуята на свободата, висока 12 метра, беше открита на 4 юли 2004 г. в Колмар, Елзас, Франция, в чест на 100-годишнината от смъртта на скулптора Фредерик Огюст Бартолди. Колмар е родното място на Бартолди, скулпторът на Статуята на свободата. Новата статуя е инсталирана на кръгово кръстовище в търговска зона, където посреща посетителите на северния вход на живописния елзаски град Колмар, префектура Долен Рейн. Скулптурата от 2004 г. беше официално открита на американския Ден на независимостта 4 юли, в присъствието на Бернадет Ширак, съпругата на президента Жак Ширак, генерален секретар на Европейския съвет, френския министър на външната търговия Кристофър Дейвис, генерален консул на САЩ в Страсбург, и американската професионална певица Джеси Норман. Статистика на статуята на Колмар: висока 12 метра; 10 метра обиколка 2 тона стомана, 6 тона мазилка. 2 тона смола. Цена: 300 000 EUR Оригиналната статуя е висока 46,05 метра на 47-метров пиедестал. Франция даде статуята на САЩ като символ на приятелството, започнало по време на Американската революция. Малка реплика стои в Париж на остров близо до моста Гренел в Сена, близо до Айфеловата кула.

Календар