Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Фотограф ни показва две версии на мегаполиса Шанхай

ПРИЗРАЧНИЯТ ШАНХАЙ

Фотограф ни показва две версии на мегаполиса Шанхай

Следите на миналото бавно били изтрити

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Хофил съм 5 пъти в Шанхай в последните 25 години и мога да кажа че познавам града много по-добре от този канадски цървул който се е счупил да търси нещо "сензационно" което го няма никъде другаде..и не го е намерил. Подобни фотоси може да направи и в България и в САЩ, разликата е че Китай се променя положително с такава скорост че тези кадри днес ги има - утре ще ги няма.

Завистта в голям двигател. Отишъл човекът в Шанхай и намерил гадости, заснел ги и вече се пише герой. Живял съм години в Китай и мога да кажа, че страните, чийто външни дългове се притежават от Китай могат само да дишат прахоляка на Поднебесната Имеперия. Какво друго да правят, освен да злобеят? И да не забравяме, че най-изучавания чужд език в САЩ си остава китайския - защо ли ? ;)

Живея в САЩ от 9 години, в района на Чикаго. В тази ерия, живеят повече чувденци отколкото американци. Около нас има много хора с "дръпнати очи". Има много корейци, може би японци, ама за китайци не съм и чул ! За китайски език също ! А вторият изучаван език е испански ! Третият "полуофициален" език е полският !

Тези снимки показват нещо важно:Защо говорим за бум в Азия?От къде са тръгнали?А ние от соц-а,който не ни харесваше,сега вървим като костенурки.

Календар