Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Филм за дядо Добри с премиера в НДК

ДОБРИТЕ ХОРА

Филм за дядо Добри с премиера в НДК

Българо-германската лента ''The Silent Angel'' ще бъде представена на 18 декември в зала 1 на НДК

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не бива да упрекваме роднините му ...за мизерния живот който е водил според някои защото той сам си е избрал такъв живот и своята мисия .Явно е имал някоя причина за това.А и защо ние да съдим който и да е ..нямаме това право.Ако имаше малко повече такива хора като него светът щеше да е малко по друг ...А не като някои които се посиграват с болните деца вместо да им улеснят живота с нещо използвайки длъжността която заемат.ошикали се и се угоили като прасета тия Патриоти ..налапаха кокала и забравиха как се деряха по площадите и нищо ама нищичко не направиха от програмата която обещаваха.Жалко че няма такива хора още като ДЯДО ДОБРИ ...

Това новия госпуттт ли ще бъде ха ха.

Светла му памет и лека пръст на Дядо Добри, но не мога да разбера това говедо внука му, което хич не изглежда в недоимък, защо е оставило човека да проси и да живее мизерен живот. Чух го да приказва че щял да иска канонизация.... Ами докато дядо ти беше жив, защо роднините го оставихте в такова окаяно състояние?

Дядото вероятно така е искал да живее. Не всички се чувстват удобно сред много вещи и е намерил за правилно да събира пари за нещо в което вярва, и затова нека неговото да не го причисляваме към просията.

А не мислиш ли че човека сам е искал така да живее? Той не е "просил" за себеси!!!

Календар