Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Експлозия в "Армеец": Цигуларят на дявола се поклони пред българската публика

ВИРТУОЗИ НА ЦИГУЛКАТА

Експлозия в "Армеец": Цигуларят на дявола се поклони пред българската публика

"Добър вечер, София! Благодаря на всички, че дойдохте", с тези думи суперзвездата Дейвид Гарет започна дългоочаквания си концерт в България

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

http:/// - .ankor .ankor

http:/// - .ankor .ankor

С голямо нетърпение и вълнение очаквах концерта и въпреки, че много ми хареса имам няколко забележки: - работеха само челните видео стени и зрителите странично от сцената нямаха добра видимост; - през повечето време не се излъчваше от сцената, а от други концерти с друга визия на Гарет или разни импресии; - излишен беше антракта; - не ми хареса, че Гарет доста говореше между отделните изпълнения, защото не се разбираше всичко и публиката се напрягаше, вместо да се отдаде на магията на вълшебната музика и виртуозното изпълнение.

Свиренето с един пръст се нарича “пицикато” и е често използвана техника при струнните инструменти.

Озвучаването наистина беше безобразно, единственото му хубаво нещо беше, че поне не шумеше. Звукът идваше точно от една точка, в състава на Гарет имаше и барабанист и басист. Чинелите се чуваха, но от басиста нищо не се разбра. И никакъв полет на никакъв бръмбар не е свирил.

Не наричаха ли Паганини, цигуларят на дявола?

Да, точно така. Само че Гарет се прочу с един филм в ролята на Паганини. Но за съжаление е трудно да го чуеш да свири класически произведения на Паганини вече. Обикновено свири разни кавъри, както и на снощния концерт.

Озвучаването беше под всякаква критика! Изпълнителите добри, но като не се чува красотата на музиката - нищо не се получава. Арена Армеец не е за такива концерти. И с това излизане от залата - да се влачим половим час по един тесен тротоар е супер тъпо. Ако се наложи по-бърза евакуация, не ми се мисли какво ще стане. Навсякъде пуканки, на всичкото отгоре една "дама" зад нас си качи краката на предния ред и си събу обувките...

Не можахме да си напълним залата :(

Полетът на бръмбъра-друг път.

Календар