Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Джон Малкович ще поставя в Народния театър

ХОЛИВУД В СОФИЯ

Джон Малкович ще поставя в Народния театър

Очаква се американският актьор, продуцент и режисьор от хърватски произход да се присъедини към екипа на първата ни сцена през 2024 г.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Чу ли бе уйо гном ниеден що триеш

Страхотна новина! Честито на Народния Театър.

Нека такива новини да има. Щастливците рпосле да разкажат. Че се отворихме от вируси, инфлация и дрънкаща до нас война.

Защо Артистите в България са на Заплата от Бюджета - тоест - от Данък Смет , ДДС , плосък Данък върху Заплатите на Работниците ?

ДЖОН МАЛКОВИЧ Е ЧУДЕСЕН .... ........ КАНАДСКИ АКТЬОР ...... ...... ХХХ УЧИ ХХХ УЧИИ ПАК ТЪПИ ЖУРНАЛИСТИТЕ МИСИРКИ

Най-добрата новина за деня!

На Ганьо му дай да гледа 20 пъти "Вражалец" с Любо "Тройната гуша" Нейков. Какъв е тоя Джон Малкович?

За каква култура говорим, когато около нас всичко е в кал, а хората почти няма какво да сложат на масата за ядене. За сметка на това се харчат алкохола, цигарите и наркотиците. Казината са пълни. Това ни е културата. Не цялата, но масовата. Послепис: поздрави на четящите хора!

От култура винаги има нужда. Аз лично на месец ще направя всичко възможно, за да отделя за поне едно представление. Няма да си купя нова дреха, ще спестя от нещо друго, но за книги и театър винаги ще заделя. Това е лично мнение.

Подкрепям Ви напълно. Обичам лицата, изразяващи емоция в театъра. И ми е драго, когато книжарницата е пълна и трудно се разминават хората, бродещи с очи за интересно четиво. Но не помня от кога не съм ставал свидетел на флашмоб. Няма го вече спонтанния израз на арт средите. Останете здрав/а.

Аз също съм съгласна с Вас. Удоволствие за душата е изживяването в театъра. Обичам атмосферата там. Важно е да се възроди интересът на по-малките към изкуството, още в училище. И родителите трябва да имат принос, разбира се. Бъдете здрав и Вие.

Календар