Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Джак Никълсън на 85: Любимите ни негови роли

ПОГЛЕД В КИНОТО

Джак Никълсън на 85: Любимите ни негови роли

Легендарният актьор сияе не само в "Сиянието", но навсякъде, където се появи

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Велик! Можеше да изиграе всяка роля: на злодей, чаровник, социопат, луд психопат, клошар, сантиментален неудачник, всичко. Както са писали по-долу: "По Мисури" и "Пощальонът винаги звъни 2 пъти" са много добри филми пропуснати в статията. Бих добавил и "Колкото толкова", който според мен е най-добрият от последните му няколко филма. Но едва ли може да се изброи всичко в една статия. Джак Никълсън се е снимал в страшно много филми.

Сиянието, макар да го гледах преди 5 години т.е 27 години след като е направен. Актьора е невероятен.

"Чайна таун" и "На юг".

Много добър актьор в тово съмнение няма, но..... ми направи много лошо впечатление неговите политически разбирания - абсолютен класически глобал-либераст, арогантен нетърпащ чуждо мнение, видя се от изявите му срещу Тръмп. Също като оная тъпа кучка разпоретина Мадона...

Съжалявам поколенията, на които името му не им говори почти нищо. Има един фелм, останал така малко в периферията, казва се "По Мисури" - още в училище го гледах в бившото кино София" няколко пъти, за да го схвана, с надлъгванията, капаните, хумора, хитрите изпълнения между "конекрадеца" и тръгналия по петите му частен детектив /другия "змей" на киното - Марлон Брандо/.... То беше направо наслада за душата и ума! Да направиш такъв екшън от нищо и никаква фабула! Това го можеше само Джак! И го направи. Дано е здрав да е още сред нас и да му се радваме с благодарност!

велик.

На едни симпатичен,а на други противен, в зависимост от ролята, а не от играта му. Така са великите актьори - превъплащение в ролята. Не може всички да са като майор Деянов по време на социализЪма.

много е противен

Мухльо

Не видях Пощальонът звъни винаги два пъти с Джесика Ланг. Там точно Джак е себе си.

След 85-та година този актьор играе преди всичко... себе си. Грозен, арогантен и отблъскващ, но необикновен и интригуващ. Велик!

Календар