Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Демонтират "Опакованата Триумфална арка" в Париж (снимки)

ГИГАНТСКИ АРТ ТВОРЕНИЯ

Демонтират "Опакованата Триумфална арка" в Париж (снимки)

Хиляди хора останаха до късно снощи, за да се насладят за последно на временната арт инсталация, направена по проект на Кристо и съпругата му Жан-Клод

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Инсталациите са красиви, имат концепция и въздействат погледнати в контекста на средата. Недейте така плю. Ако в изкуството му няма смисъл, нима биха позволили в една държава, като Франция да съсипят един от най- разпознаваемите и символи!??

И защо Явашев да е с "български корени " ? Българин е -- години не казваше за това. Какъвто и да си по народност, а тя не се избира - кажи си !! Колко сноби се "прехласваха "пред опаковката ! Изкуство , ама --- друг път !

"Демонтират "Опакованата Триумфална арка" в Париж (снимки)" - цялата арка ли демонтират... няма ли да махнат само опаковката, че така нещо много работа ще им се отвори...

Вчера ходих до един магазин за техника, а там купища опаковани телевизори, перални хладилници, направо ум да ти зайде от изкуство!

За лудите покойници, или хубаво или НИЩО

Ако “опаковщика” е художник, тогава всички продавачи, хамали и превозвачи трябва също да бъдат художници. Психично болния ни сънародник е имал манията за велик художник-откривател на колелото

Истински таланти създават изкуство, псевдо таланти го опаковат и крият красотата му. Само психопати могат да нарекат “опаковщика” художник. Има една хубава българска приказка “за лудите и баницата”, “не са луди тези дето ядат баницата, а тези, които им я дават”. Срамувам се, че този луд ми е сънародник!

Ристьо Кристо небългарина сътворил приживе уникална простотия. Засрамете се тези, които и се възхищават. Деградация и опростачване.

с тея пари за опаковането да бехте поизчистили Арката! Е-ати изкуството!

tonk11

Някой може ли да даде смислено обяснение на тая простотия? Щото аз не го намирам.

Ми.. Няма

Еее ама защо разваляте това произведение на изкуството?!? Нали било много Убаво и стойностно, излагате се франсетаааа

Това е нагледно доказателство за моралната деградацията на Западната цивилизация! Опаковането го обявяват за изкуство! Изобщо все въртят сукат, но все стигат до там да се опитват да ни убеждават, че ненормалното е нормално! Всичкия този фалшив плам и възпяване на този бездарен тарикат с български произход много ми прилича на приказката за царя, който е гол!

псевдо българин простотиите продължават дори и след като умря

Това е занаят. Да опаковаш предмети при превозването им. Или, за да ги опазиш от природните стихии. Опаковането - това не е изкуство. Това е услуга.

Тия да не отмъкнат и камъните наедно с чаршафите!?

Айде пийте по няколко ракии да ви олекне на културата, че се претовари опакована. Наздраве и си пуснете 7/8, криминален сериал, самолетни катастрофи или Планета.

Кристо беше пълен селяндур. Който си опаковаше москвича за зимата. Защото тогава не му трябваше. Москвича му трябваше само, за да ходи на вилата и на море. Грозно, грозно и позорно. Срамота. Ама нали е "бежанец" от соц-лагера, трябва да го сложим на пиедестал. И да издигнем простотията му на висота.

Да покриеш с найлони чуждо изкуство, да не кажа шедьоври, е пълна тъпня. Чудя се на властите, които позволяват това и на сноби, които уж харесват найлоните на Кристо.

Най-после!

На майка ти Пу.... не иде ли???

Ти разсилен в ,,Газпром,, ли си?

Добре, че демонтират този кич. Отвратителен е!

Календар