Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Чудесата, сътворени от Христос, според евангелията

ЖИТИЕ БИТИЕ НА СПАСИТЕЛЯ

Чудесата, сътворени от Христос, според евангелията

Ето какво пишат Матей, Марк, Лука и Йоан или "четиримата евангелисти"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Защо при всичките тия "чудеса " ,които е направил Исус,пак не са му вярвали не само обикновените хора,но дори и учениците му ?Дали наистина са направени тези чудеса или са плод на авторски измисли

За да го признаят за Месия е трябвало да изпълни един списък от задачи предсказани от пророците преди него...е, те в това е проблемът, че той прави чудесата съгласно с конспекта, а не спонтанно, за да се изпълни предсказаното от пророците и така да бъде признат от вярващите евреи за Спасителя.

Вярвали са му и именно за това е проблема на еврейските водачи, че някой ще им отнеме първенството. Другия момент е желанието на евреите за земен цар, който да да ги направи отново велики и да властват на други народи, а Новият завет изведнъж им казва: "Няма вече иудеин, ни елин; няма роб, ни свободник; няма мъжки пол, ни женски; защото всички вие едно сте в Христа Иисуса" ... Между другото нивото на статията е под всякаква критика - писах им конкретно, но изтриха коментара, (поне си оправиха заглавието). Ако искате да прочетете нещо смислено - pravoslavieto.com .

Стига глупости!

Календар