Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Чешкият кинофестивал Фебиофест отнема наградата на Кустурица

КУЛТУРА VS. ПОЛИТИКА

Чешкият кинофестивал Фебиофест отнема наградата на Кустурица

Причината е, че в навечерието на руското нападение срещу Украйна режисьорът прие да ръководи Централния академичен театър на руската армия

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

За огромно съжаление, това, което започна в края на 80-те години на миналия век, посяваните и грижливо отглеждани нискокултурие, простотия и простащина, немислене и консуматорство, постепенно започват да дават своите богати плодове и да носят дивиденти на създателите си. Цивилизацията все по-малко ще заслужава да се нарича и свързва с понятието цивилизован!

Взела я е чернилката... Екстра!

Това е безумие! Дайте да не слушаме Чайковски или да четем Достоевски, да не гледаме Айвазовски...извиват ръцете на хората на изкуството и спорта. Нямам думи! И това е демокрация!??

Кой е Финич? ...неясно И сега - Кой е костурица? Което какво казва? Като не можеш да режисираш правиш фестивали, критика и т.н. Отдавна умни глави са казали "Който не става за режисьор става критик..."

Който не слушка е така! Помним го от соца!

.... "Обикновен фашизъм".

Не смесвайте културата и спорта с политиката! Аман от глупаци - спирам да гледам козяшки филми.

започва да прилича на обединена около нацистка германия Европа от 30-те години на минали век .Забрани заглушаване на друго мнение, отнемане, кражби на имущество, кражби напари , публично порицание и прочие, нещо което така или иначе ще завърши фатално за днешният корумпиран ЕС.

Не мислех, че чехите са такива идиоти. От това, че му отнемат наградата, не означава че е по-малко талантлив. Нека дадат наградата на някой който пише оди за байдан и Нато.

Календар