Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Будизъм и LSD пътувания през духовните пространства - необикновеният живот на Алекс Грей

СЪВРЕМЕННИ СВЕТОВНИ ХУДОЖНИЦИ

Будизъм и LSD пътувания през духовните пространства - необикновеният живот на Алекс Грей

Майсторът на психеделичната живопис навърши 70

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Поредната откачалка-наркоман, набеден за творец. Достатъчно е няколко човека с пари да кажат че нещо е изкуство и една камара жадни за себеизтъкване започват да припяват колко е велико това което сочат и как само те го разбират. Понеже ще кажете че съм тесногръд кажете колко от вас ще си поставят такава картина в къщи ако не знаят че е на титулован ,,творец,,? Никой ако не е надрусан! Пропагандата на наркоманията и психическите отклонения показва че едно общество е преминало своята зрялост и вече е болно. Добре че природата от която е част и човешката популация има своиството да се самолекува. В цивилизациите това се случва като идват някакви ,,диваци,, и рестартират обществото.

А сега - вървете... Трябва още да четете! (препоръчвам Терънс Маккена, Олдъс Хъксли и пр.)

B много от илюстрациите се долавя влияние на художника Phil Traversr.Достатъчно е да се погледне обложката на албума на The Moody Blues - In Suerch of The Lost Chords от 1968.Самият Траверс казва че с водни бои иска да изобрази психиделията и медитацията инспирирани от музиката в албума.Само да отбележа че песен #6 от въпросният албум - Legend of a Mind,е посветено на писателя ,философ ,много функционална и енциклопедична личност, един от LSD проповедници и канабис медитация и психиделия ,компютърен програмист и какво ли не -Timothy Leary.Подръжник на Идеи за вечна трансформация ,крионика(замразяване на тялото) и други иновации .Бил е и подсъдим.Всеки може да му прочете неговата интересна биография.Преди да умре, последните му думи към неговият внук са ..."Защо не" ..."Красиво".

Ехххх, доброто старо LSD .....

Тоя колега доста е поскитал в Лимбо,ама само заблуда има там.Не можеш да влезеш в духовното през задния вход.Пробвал съм.По долу един пише че са глупости психиатриите.Ми не са познавам човек който направи остра шизофренна,аз направих паническо разстройство,един приятел се самоуби.Да през задния вход разбрахме че човек е безсмъртен и възприятията ни откриват само част от действителността.Изнамата има цена.Духивните ученици се подготвят цял живот ,а ние така тарикатската.Не казвам ,че не си струва но да знаете ,че всичко се плаща.

И за. Неразбралите ,това е безкраен и неизследван свят.И още важи старият надпис "Тук има тигри"

Би ли разказал нещо повече от преживяното от теб и твоите приятели в тази сфера?

Пропагандата на наркотици като средство за развиването на съзнанието е изключително опасна. Елементарен пример - сума ти народ влезе в клиниките след "просветляващи" сеанси с тежкия (без антидот) наркотик аяхуаска. Оглупяването на човечеството (особенои на т.нар. "интелигенция") расте с главозамайващи темпове. Хубавото е,че поне терапията е известна - кирка и лопата. Най-добре - превантивно.

че не си пробвал/а нито веднъж нищо подобно... "Наркотици" - глупости! Наричат се ентеогени. А тези идиотии за многото хора по клиниките след аяхуаска ги разправяй на баба си... Папагал! (безмозъчен при това)

Слушай човекът ,пътя е само един всеки ден да си по добра версия на себе си според разбиранията си

Дир, Еми Мариянска, този път наистина ви БЛАГОДАРЯ че докарвате тази тема и този човек до масовото съзнание на българина! ТРЯБВА да се говори за тези неща, а не само да се демонизират, криминализират и заклеймяват... Абсолютно убеден съм, че подобен род преживявания и визии са в основата на духовното и интелектуалното развитие на човека още от дълбока древност... Не трябва да отричаме нещата, които не разбираме! Още веднъж - благодаря!

Ха так, давайте смело, шмъркайте и се възвисявайте! Ще има и бело, и кристали, всичко ще има! Благодаря и за безплатната реклама!

Все едно да бъркаш електрошокова палка с банан, когато си вкарваш нещо отзад...

Календар