Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Бриджит Бардо: Съвременното кино е тъжно, скучно и просташко

КИНО ЛЕГЕНДИ

Бриджит Бардо: Съвременното кино е тъжно, скучно и просташко

"Коронавирусът дойде, за да възстанови баланса на нашата пренаселена планета" споделя още емблематичната френска актриса

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Бриджит Бардо , както и Ален Делон са символи на отминала епоха. И сега са интересни техните филми. Наследство от друго време - време на хипитата, ентусиазма от свободата след ВСВ, сексуалната революция. Всичко това на Запад от желязната завеса мина и замина. Сега се формира нов световен ред, със или без желанието на хората. И в този нов световен ред няма място за свободата, такава каквато е била през 60-те и 70-те години. Бъдещето ще покаже накъде ще върви светът и в частност изкуството.

Ама някога други ги плещеше и правеше..... И Господ създаде нещо си там, а? За какво ли? Я помисли.

Съвременното кино има високо качество на картината и ниско качество на съдържанието. Старите филми са точно на обратно.

Така е госпожа. Не само киното и шоколада вече не е същият.

но филмите с нейно участие и особено с един от съпрузите и, и реьисьор Роже Вадим, са много тъпи.

мненията са като задниците - всеки си има някакво. Аз като те чета бих казал, че тъпият си ти. Нищо лично, право на мнение.

Крайно расистко, заради Сороските виждания - педали, лесбийки и третополови джендъри. Литературата и историята се изкривяват до неузнаваемост - Ана Каренина, братя Карамазови и др. - са негри. Снежанка(негърка) и седемте джуджета(азиатци, негри, латиноси, но не и бели или евреи) - също. Само не знам, как тъпите сегашни расисти(негри и др.), ще обяснят, че белите роби и робини - на робските пазари са били с по-висока цена от черните.

Календар