Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Босненски филм за геноцида в Сребреница е сред номинираните за Оскар

ЕВРОПА В ОСКАРИТЕ

Босненски филм за геноцида в Сребреница е сред номинираните за Оскар

Във филма на режисьорката Ясмила Збанич се описва подготовката за избиването на над 8000 мюсюлмански мъже и момчета от босненските сръбски сили през очите на преводачка, работеща в базата на ООН в Сребреница

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Политика!!!

Киното, отиде на кино. И то. Вече само пропаганда.

не направиха един за геноцида над българите продължаваш и до днес?

да избиваш младежи на по 18 години хич не е пропаганда отиди в който и да е град в Босна и виж снимките, какви млади деца абитуриенти са пострадали. Хич не е за подценяване сръсбката болест,а тя е такава от 140 години и най много българи са пострдали от нея, и то не защото сме били слабите, ми защото сърбите са били подлите, както прецакаха и Македония днес

Ще има в бъдеще. Ще се казва "Тиква".

а пък мюсолманите по мирен начин дошли на балканите над българите 500 години никакъв геноцид не е имало чак ни е страх и да питаме за него вече 142 години. Арменците повече топки извадиха от нас поне да го покажат пред света.

Фалшификациите че в Сребреница били убити 7 000 мюсюлмани се доказаха от немски криминолози, чийто доклад Хага го засекрети. Излезе само във Финландски вестник заключението им. Прословутата "комисия" е броила една човешка кост за един човек. В списъка са вкарани безследно изчезналите. По данни на 8-те немски експерти криминолози общо заровени са 1271 души, от които 62 % са сърби .

Категорично голям филм. Изумително чисто представяне. Монумент на немислимото, който не се възползва от ужаса, а предпочита да освети точно срещу нас крехката красотата на човеците, които ще ни погледнат в очите, а в следващият миг вече няма да ги има.

Календар