Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Бърза помощ ще има и хеликоптер.., само че в Прага преди 36 години

"БОЛНИЦА НА КРАЯ НА ГРАДА"

Бърза помощ ще има и хеликоптер.., само че в Прага преди 36 години

Докато в България "Болница на края на града" събира мало и голямо пред малкия екран, фоторепортерът Иван Григоров ни води в истинската "Бърза помощ" на столицата на тогавашна Чехословакия

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

И при нас преди 36 години имаше хеликоптери за спешна медицинска помощ. И то не кошници, като Ми-2, а Ми-8. Поредната провокативна статия, с цел облъчване на незнаещите.

по татово време имаше медицинска евакуация с хеликоптери и самолети, но само за правоимащи. По-дъртите като мен добре помнят. И сега ще е така, за сметка на всички данъкоплатци, нищо ново.

Не ми ги хвалете чехите пълни са с тсигъни

А ти не си грамотен, както добре се вижда.

Е един кинеф, пълен с Ганьовци биещи се в гърдите. Изостаналп до безобразие гето

Чехия е била част от Австро-Унгарската империя, а България от Османо-Мангалската. Това е много важна разлика. Също така, България преди 1989 беше най-бедната соц страна, заедно с Румъния. Дежавю? Също така, какви здравни осигуровки плащаме? В Чехия сега са средно по около 100 евро, в Германия над 350. С две думи, маймуни с трици не се ловят.

не виждаш ли че дори и телефонната апаратура в чехия е Българска ние бяхме на 27 място в света по БВП.При нас никога не е имало нужда от хеликоптер.Имаше поликлиники и всяка имаше линейка и район бърза помощ беше само за катастрофи и убийства.Всяко училище имаше зъболекар и лекар който при нужда да се притече и така нататък.

Календар