Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Българският културен институт в Лондон представя паневритмията

ПАНЕВРИТМИЯТА - ХАРМОНИЯ И РИТЪМ

Българският културен институт в Лондон представя паневритмията

Специални гости ще бъдат Галя Герасимова и Андрей Грива от Общество Бяло Братство

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Аз съм се среща с хора от ръководството на ББ преди няколко год., и в частност с други членове на събития с класическа музика. Разказвали са ми как Дънов е успял неутрализира всички опити за отстранаяването на братството от страна на силите и властите до 1945,както и на всички сили окупирали германия,Людмила Живкова,Ванга и др.,а американския народ(не властите им) ще донесе правилната човешка култура. Обяснявали са ми как се се учат да гледат на кафе,че има хора които ги виждаш че си говорят сами,но това всъщност езащото са ясновидци и всеки човек има заложба да е такъв.Там хората които са ти просто приятели са от противоположния на теб пол,тоест,като си момче имаш момичета за много добри приятелки и им споделяш за омичето в което си влюбен и пр.,и съответно ако си момиче дружиш с момчета.Също че са вегани,но ядат бял хляб,а съвременната наука просто още не стигнала до откритието че е полезен. На мен лично ми харесва това че всички предказания на Дънов се изпълниха точка по точка.Тези хора са ми говорили че един от първите ученици на Дънов е първия хомеопат в бг,който е въвел у нас тази наука(при която нали основен метод е подобното лекува подобно,като си получил алергия от таул-вземаш лекарството от татул,като те охапе паяк-това от паяк,като си облъчен с уран-лекарството от уран), и че те са на принцип без значение какъв проблем възникне с тялото,просот вземат хомеопатия и пролема е отстранен.Още че Дънов е потвърдил че водата е с човешка памет и възприятие и затова те поризнасят името на съответното хомеопат.лекарство на водата и я гълтат. От както това братство ми обясни това аз заедно с хората около мен пробвахме тези практики на лекуване и наистина резултатите са такива винаги. Досега в нашата фамилия и познати,без значение дали проблема е здравен,психически или умствен. въпреки слабите ни организми-когат е проблем за които с обиновената медицина отнема седмица,с тези методи е 24ч..Когато иначе е 3месеца-3седмици,9които са 9месеца-1месец. и нелечимите от другата мед.-се излекуват за 2-3год. Всичко това еднакво с хомеопат лекове или тези лекове произнесени на вода и ато глътеш водата еднакво. Този метод го практикуваме тъй като при него няма нужда да си веган,да живееш сред природата и пр. а иначе цялостно да си си като обикновените хора.

Има ли поне едно научно доказателство за реалната полза от дъновистките изпълнения? Както например има бол за комплексите Чигун в Китай (откъдето нашите май са позаимствали поне външно някои елементи). Иначе сектата си е секта, пък и Дънов не знам какъв ясновидец у мъдрец е бил,да се набута неудачно в политическия живот на стари години... Факти и данни,моля, не бръщолевене на ню ейдж мераклии.

Какво значение има? Хората не пречат на никого... Дали паневритмия или коремни преси - все тая, важното е да се грижиш за тялото си.

Става така,че България е представена чрез недоказани сектантски изпълнения, съдадени от персона с (мекоа казано) съмнителелен политически облик. Защо не с автентични народни хора и танци?

Пълни фантасмагории за хора без работа, без път и посока.

!

Календар