Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Българка получи сертификат от "Гинес"

БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ

Българка получи сертификат от "Гинес"

Запис на гласа на народната певица Смиляна Захариева бие световния рекорд за гласовитост

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Ако беше жив Карл Сейган шеше да се изсмее. Пародия на оригинала. Когато снимал в Гърция сериал от "Цивилизацията", решил да прескочи и в социалистическа България и да види що за хора са там. Валя Балканска му вземала акъла. Така нашата песен благодарение на него е в космоса, дано я намерят други като нас.

глупости.Стига с тоя Делю,България умира в буквалния смисъл и се топи ежечасно. Излел не излел с кряскане и викане деца не се правят.

Каква певица е това?! Тя крещи толкова фалшиво, че не се трае! Къде е Валя Балканска, къде е това музикално недоразумение !?

как е възможно това изпълнение да е рекорд на Гинес?Да ме прости изпълнителката,но Валя Балканска е една и никой не може да достигне изпълнението и.Доколкото разбрах,това е изпълнение за замерване на височината на гласът на Смиляна .Да си признаем,това е викане и фалшиво пеене.Жалко за хубавата песен!Звучи толкова различно!

Моята жена крещи по-силно :)))

Поздрав към всички продуценти които не виждат истинския талант и ни лансират пошли песни с разголени моми.

Чест и почитания за прекрасната , гласовита Българка . БРАВО !!!

Не знам колко е гласовита, но пее много фалшиво

И това не е пеене, а врещене. След Валя Балканска звучи просто нелепо.

Ма така е бе хора, на мен мъже са ми го казвали, че гледат определени певици само защото са секси. А и харесвали някои музикални канали повече от еротичните. Хайде да си кажем истината и пороците в очите. В една богата държава тази дама щеше да еоперна звезда много по напред от гърлите.

Някоя Златка ще си, ако съдя по акъла ти....На силиконови безмозъчни кукувички обкръжението им е от себеподобни, анаболни бавноразвиващи се мъже. За симетрия.

Абе то навсякъде консуматорството е обърнато към певици с голи кълки. Но ние поне си имаме някакви народни традиции за разлика от американците.

E nema po prosta nacia ot nashata .... ps: prochetoh komentariite !

са писани от тролове, като Вас, така че изводът важи за тях

copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

Ей колко сме гадни българите. Някой българин като успее другите гледат да го смачкат. Затова сме на тоя хал.

Само крещене !!! Тая "песен" е една от най-тъпите и срамни песни от всички БГ песни !!! Само дране, никакъв текст, никаква мелодия....НИЩО !!! А има толкова много по-хубави песни, като Бяла Роза на Славка Калчева например

pompai

113.8 а не 143.8 :))))

Килограми ли?

Честито!

Само да добавя към статията, че всъщност тук не става въпрос за пеене, а за издаване на звук с гласа си буквално. Това, че е избрала да го издаде запявайки песен е друг въпрос. Още по-малко е от значение дали изпятото е фалшиво или не. Оценява се (измерва се) единствено силата на (издавания) звука.

Малко на умряло ми вие, не знам как ви харесва. Нещо като оня - човекът-педе..., пардон, човекът глас - Краси Аврамов - и той виеше като че го дерат. Не знам колко изкуство има в това.

Валя вече само се излага! Има доста млади хора които пеят по-добре ...много по-добре от нея.

Браво!!!

Календар