Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Аз съм момиче бунтарка" излезе на български език

НОВА КНИГА

"Аз съм момиче бунтарка" излезе на български език

Време е всяко малко момиче да напише своята собствена история

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

пак лезбийски номера

"Лезбийски", либерални, феминистки, сатанистки...

С тези "кралици и активистки, астронавтки и изобретателки" и пЕсателки, до половин век, Европа ще стане кафява и ислямистка. И тогава ще им видим "изобретателността".

Кво викали шиптърите в Косово на сърбите: "Со курец ше ви биеме!"

я да ги пратим момичетата, които "могат всичко" сами в гората, да видим какво могат? Или на един остров да ги закараме - всичките с големите усти! Да видим след 20-30 години какво ще има там - дали ще има метро, пътища, сгради, електричество, или ще има само кости и коси от самоизяли се кокошки?

прадедите, дедите и родителите ти да са ти осигурили всичко на готово, и ти само да тропаш с крак и да се правиш на голямата работа. Я обаче отиди да работиш една година в пътното строителство или в някоя мина, да видим всичко ли можеш и знаеш? От паразитизма има само едно по-лошо нещо, и това е паразитизма с претенции...

FFF

Целта е жените да не раждат. Белите де. Щото тая книга едва ли се разпространява в ислямския свят. Последните сто години жените биват облъчвани да бъдат равни на мъжете и вместо домакини, на които да им осигуряват всичко за да гледат къщата и децата да са кариеристки, които смятат раждането на деца за пречка. Цивилизация с такива ценности е обречена на изчезване. Когато малко над половината жени изобщо се сетят за деца на 40, те или раждат едно свое, или ползват донорски яйцеклетки, и много много рядко някоя се е сетила да замрази свои. Разбира се това не означава, че някоя талантлива жена вместо да работи в науката трябва да работи вкъщи, но семейните ценности гарантират, че обществото очаква повечето жени да са майки. Досега друг начин за размножаване при хората не е открит, въпреки мечтите на глобалистите за изкуствени утроби и раждане без майка и опитите в Анадола е евро...П...ейския съюз. Та феминистите могат да тропат с крачета и да крещят, че телата са си техни и че жените не са разплодни крави или там каквото казваха, но с тези убеждения обществото, което толкова искат да трансформират просто ще изчезне. Заместено от по-меланинови същества, в чийто общества жените се продават. На 12.

Поредната лезбо-феминистка помия. Учат жените на нещастие, изпълват ги с измислено огорчение, за да поемат щафетата... Нормална, задоволена и конструктивна жена няма да се занимава с такива простотии.

Любимите ми книги - празни страници и скъпоструващи... Кой ги купува въобще? Да издам и аз една книга готварска с празни страници - съставките ще ги намерите в супермаркета. Смешници!

Календар