Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Архитектът на Сюлейман Велики бил влюбен в дъщеря му

АРХИТЕКТИ НА ИЗЯЩЕСТВОТО

Архитектът на Сюлейман Велики бил влюбен в дъщеря му

Още спорят какъв е бил по произход еничарят Мимар Синан

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Османска работа не ми я хвали! Долна империя, унищожаваща всичко живо. Тия ислямистите не си поплюват, педофилията за тях е благо от пророка, щом той е взел жена на 9 години, значи и те трябва ... Вярвам че съвременните турци ще могат да последват създателя на своята държава, Ататюрк, и се отърсят от мюсулмански навици.

въпрос на вкус, на мен не ми харесват, мостът над Бяла ми харесва повече, както и другите проекти на уста Кольо Фичето

Тая новина е туркса Пропаганда, лъжа и ИЗМАМА. Великолепен е бил царя на Влашко, през 14 век, Дракула. Той е набучвал на колове Ислямистите и те бягали ОБРАТНО към Саутитска Арабия, като видели коловете. А тоя Сюлейман е по - гаден от всякакви фашисти, нацисти и други подобни.. Тоя Сюлейман е Вампир и кръвопиец... Мюсюлманите дават ПОДКУПИ да пишат тия лъжи... Всички ЗНАЯТ как ОСВЕН че са изтребили всички визнатийци в Мала Азия( Турция) , Арабите( турци) са изтребили и 1,5 милиона АРМЕНЦИ, през 1915 година..

Мнооо велики османофашистите колонисти като са влезнали в Византия са глуеали като одарени от гръм...с опулени очи и увиснали ченета зейнали усти изумени от Византийската архитектура.....павирани уллици, ,канализация,тоалетни,бани,басейни,дворци и тн....къде фашисткият башибозук и джагал у пустинята между шатри кози,камили,офци е виждал подобна архитектура..

Изчезвайте от тук с турските си промивки на мозъците поръчани от противоконституционната антибългарска турска партия ДПС. Никой нормален българин няма да ви чете турските помии Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

българи е изклал.

10 000 000

Календар