Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Алеята на сфинксовете в Египет бе открита с пищна церемония (снимки и видео)

ВЕЧНОСТ ОТ ЕГИПЕТ

Алеята на сфинксовете в Египет бе открита с пищна церемония (снимки и видео)

2700-метровият главен процесионен път с две редици от общо 1350 сфинкса, свързва храмовете в Карнак и Луксор и показва втория най-посещаван обект от наследство на Египет след пирамидите в Гиза

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Много хубаво място за почивка. Спокойно и евтино. Бях там преди няколко години и пак бих отишъл. Хората са весели, не бързат за никъде и си свиркат. Ислямистите не вървят много там. Вируса и истерията покрай него - също. Еднодневните екскурзии също са супер. За 50$, цял ден на яхта, гмуркане сред коралите, риболов, забавления, обяд на яхтата, включваща уловената риба, плаж на островче. Пустинните екскурзии включват също, каквото се сетиш. На връщане, в самолета, един митничар ми каза, че всяко лято почивал на средиземноморието: Мароко, Тунис, Турция, Израил. Когато отишъл в Египет, от тогава само там ходил.

Нашите да гледат ЗЕМЯТА, а НЕ към Космоса.. Древните египтяни са гледали към Космоса и затуй арабите- Ислямисти от Саудитска Арабия са ги изтребили и избили.. И сега арабите- ислямисти обикалят около сфинксовете и пирамидите.. Мачкай всякакви ислямисти-араби и негри-ДЯВОЛ- маймуни !!!

си обаче.

Егати преводачите... симултанният превод е тотален провал.

Календар