Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Адела Пеева изтегля своя филм "Да живее България" от програмата на събитие

АВТОРСКИ ПРАВА

Адела Пеева изтегля своя филм "Да живее България" от програмата на събитие

"Да живее България" бе включен в онлайн събитието "Великолепната женска седморка", организиран от сдружение "Маргиналия" и БОЛД (Българска общност за либерална демокрация - БХК)

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Адела Пеева умее да прави филми, това е факт. Адела Пеева иска защита на авторските си права - адмирирам. Но изброяването на всички регалии в края на писмото... Цалата история олеква, особено с ордените (и да не забравяме колко са девалвирани те у нас в последно време). Ако не беше член и орденоносец, нямаше да има основание да си изисква заплащането ли? Отново български комплекси.

Не знам за актуалните причини, но като гледам носа на тази, ми става ясно, че за пари става въпрос!

Не ми е работа да се меся в НПО от САЩ , защото бият , но не се въздържах - БХК финансира Филм - трябва да е бая извратен .

Прав си, изобщо не ти е работа да се месиш, особено щом си невменяем и не разбираш за какво става дума. Нито БХК е НПО от САЩ, нито е финансирал филма - просто е съорганизатор на събитие, на което е трябвало да бъде излъчен.

Е то това Маргиналия е НПО, или сбор от няколко НПОта. За да се пусне филм да се гледа си има някаква цена, собствениците на правата определят тази цена. На жената не и е платено, може да к само нещо обещано, но това няма значение. Това дори не е новина. За да става така някой не е преценил нещата.

шапка и издание на не-кои-да-е-НПО-та. На БХК, на Анимус, на няколко цигански и хомо организации (нищо, че подобни сбирки са забранени от Конституцията)... общото е само Америка за България - същото общо като един полит-адвокат -любител на гей парадите.

да не се страхува да си поиска правата и да се самозащити! С добавката, че като ги знае, въобще не биваше да си дава филма отначало! Има къде да я ценят, не е избрала подходящото място.

Моля ви, информирайте ни кога и къде ще го прожектират.

Календар