Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

100 години независима Полша, 100 причини да я опознаете

ДА ПРЕЖИВЕЕШ ПОЛША

100 години независима Полша, 100 причини да я опознаете

Полският културен институт представя изложба пред НДК, в близост до пространството известно на софиянци като "Кравай"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Професия Поляк

Честит празник на поляците. Само че националният им празник е друг. На 3 май - ден на конституцията, една от най-старите в Европа- 1791 г.

величествена комбинация е Marienburg, което е една крепост с три дворци постоени от германците през 13 век и след 2. св война става приднадлежост на Полша. Голямо историческо културно наследство!

Най-хубавото в Полша са полякините........ да са живи и здрави и още 100 години да ни радват.

КОЙТО ПОЗНАВА ИСТОРИЯТА НА ПОЛША И РУСИЯ ЗНАЕ ЗА .. ВЪСТАНИЕТО НА КУЗМА МИНИН И КНЯЗ ПОЖАРСКИ .. ЗА ТИЯ КОИТО НЕ ЗНАЯТ - МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ... А ПУТИН И ПОКОЙНИЯ РУСКИ ПАТРИАРХ КАЗАХА ЧЕ МИНИН Е ВОЛЖКИ БЪЛГАРИН :))

Еди, ти как позабраве мене? Как де?

Много паздрави на всички Българки от Поляци. заповядайте много бързо в Шенген. Еврото да си остане там, където си харесват фалшива пара. Да се видим следващо лято. Ракията Ви е превъзходна. Морето чудесно. Плажовете най-добри. Шопска салата трябва вече да се преименува на Царска или Диамантна. Многа поздрави на Юлето, Евелинче, Иренче, Светла, Дорка, Анита, Ана, Веселина, Аблена, Ева, Гаргана и други момичета, чиито имена за съжаление позабравих. Да се видим пак в СБ. Да пийнем нещо и да ви целуна момички навсякъде Винаги Ваш Еди

дръпнаха така, че само им дишаме праха!

Календар