Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

10 книги за самоусъвършенстване, които ще променят живота ви

ПРОЧЕТИ СВЕТА!

10 книги за самоусъвършенстване, които ще променят живота ви

Те дават ценнни съвети, написани от експерти и хора, които обичат да споделят стратегиите, проработили за тях

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Книга, коята веднага ще промени живота на този, който я прочете е на Дейл Карнеги - Как да печелим приятели и да влияем на другите! Неговата книга в този списък също е препоръчителна!

Ужас! Засрамих се... На 15 ли си? Не се надявам някога да оцениш безценния ми подарък, че съм ти отговорил. ; )

Явно е, с този ти коментар, че книгата въобще не е за теб. Щом не си я разбрал, наблегни на друг тип книжки :)

Не си на 15, ама акъла ти е останал някъде там, без значение от настоящото ти битие. Всяко същество си е заслужило пътя и има право на него, и какъв съм аз, че да ти давам наклон? Някой ден може би ще го обсъдим, колкото и да е тъпо, щом имаш интерес. Тамън и аз да понауча някой мурафетлък :))

Всичко от Карл Юнг, Ерих Фром. Промяната на живота за малоумника е свързана с илюзорните му материални стремежи, които отдавна не са нищо повече от илюзия необходима в контекст на социална валидация и доминация над себеподобните. Индивида, който осъзнава, че решенията му са лишени от обективност и рационалност, търси как да обуздае и промени подсъзнанието си и фундаменталните си обърквания. Никоя книга няма да промени живота ви, докато не сте наясно, че искате промяната. А тия самоусъвършенствания масовизирани за милионите гои, в основата си са пирамидална схема от типа: Как да стана милионер, като продам ръководство как се става милионер:) Естествено поради насищането на пазара с такива, се мина на астрални теми, окултни разкази, и религиозни онанизми.

За съжаление всяка една от промотираните в статията книги е от типа "инфлуенсърски". Авторите предлагат доста повърхностен поглед над нещата. Вземете каквото и да е от Кришнамурти или Ани Безант - няма да ви научат как да живеете, но ще ви накарат да мислите, да се опознавате.

С огромно желание отворих статията, но уви - ДИРво. Глупави писаници без никакъв смисъл, локуми от хора, чиито съвети ще помогнат единствено да се обогатят самите те, но само финансово.

И как точно ще променят живота ни тия никому неизвестни в интелектуалния бранш съвременни американски бизнесмени? Какви ценности ще ни дадат? Оу, да, дир им продавал книгите... Не ви прави чест такава пошла реклама.

Все пак по-грагичното е, че статия със заглавие за книги е 10-пъти по-малко посещаема от която и да е днешните публикации! Иначе - поздравления за това, че допускате коментари под рекламни статии!

Календар