Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Кралицата на блуса Бет Харт пристига след дни в София

ЗВЕЗДЕН ГАСТРОЛ

Кралицата на блуса Бет Харт пристига след дни в София

Остават последни билети за концерта й на 25 август на стадион "Юнак"

Източник: © BG Sound Stage Management

След два дена и дълго очакване американската рок звезда Бет Харт влиза в България. Остават последни билети за концерта й на 25 август, сряда, на стадион "Юнак".

Купи билет

Бет Харт пристига от Румъния, където участва във фестивала Live Music Summer Camp в Bresoi. Пубиката на Румъния и България са щастливците да видят невероятната Бет на живо. Когато феновете й от цял свят разбраха, че тя ще гостува след едногодишно затваряне само на двете Балкански страни, заваляха коментари: "Бет, кога ще дойдеш в Париж, в Маями, в Лисабон, в Мексико, в Ню Йорк...?".

"Кралицата на блуса" я наричат неслучайно. Заради най-силните интерпертации на знаменити блус парчета и запомнящите се сценични представления на Бет, придружена от китарите на най-големите - Джо Бонамаса, Слаш и Джеф Бек.

Но Бет Харт би могла да бъде наречена "Кралицата на всичко" - джаз, рок, блус, на емоцията, на интерпретацията, на сценичното присъствие. Феновете са луди по нейния дрезгав тембър, нейната близост с публиката, нейната откровеност.

Източник: © BG Sound Stage Management

Бет Харт е изумителен вокалист, блестящ и всеобхватен музикант, композитор, автор на текстове. Пианото е неин приятел и понякога сама акомпанира песните си. Китарата също й е близка.

Който я вижда за първи път на сцената, първоначално е стъписан, дори шокиран....след това е възхитен, очарован, влюбен. Твърдите й фенове пък знаят на какво е способна Бет на сцената и затова всеки път се връщат. На концерт на Бет Харт всичко е възможно.

Източник: © BG Sound Stage Management

Бет Харт е първият изпълнител от световна класа, който пристига в София през това лято.

Купи билет

В продажба са последните билети за концерта й на 25.08., стадион "Юнак". Организаторите са осигурили всички мерки съгласно заповедта на МЗ за провеждане на събития.

От публиката не се изискат никакви допълнителни условия за достъп до концерта. При прогноза за дъжд, носете си дъждобрани.

Още

Бет Харт идва в България

Бет Харт идва в България

Още

Бет Харт пусна новия си албум War In My Mind

Бет Харт пусна новия си албум War In My Mind

Още

Ураганът Бет Харт

Ураганът Бет Харт

Още

Любимите ни блус кавъри на Бет Харт

Любимите ни блус кавъри на Бет Харт

 

Коментирай 7

Календар

Препоръчваме ви

Билетите за спектаклите на Държавна опера - Стара Загора на брега на язовир Копринка са в продажба

Дългоочакваните празнични дни, посветени на мистичната древнотракийска култура тази година ще се проведат от 26 август до 4 септември

"Зелени библиотеки" за осма година завладява парковете на София

Арт програмата на инициативата включва срещи с любими поети, които раздават свои нови книги с автографи, интересни тематични изложби, музикални изпълнения на живо

Несебър ще отбележи своя празник с програма от визуални спектакли и концерти

Финал на празника на 15 август ще постави впечатляващ музикално-пиротехнически спектакъл, който ще озари целия залив

"Фрагменти от едно пътуване" на Георги Щърбев

Изложбата е от 9.08 до 29.08.2022 г. в Галерия "Неси"

Проектът "Пеещи артисти" започва поредица от концерти през септември

В концертите спектакли участват: Маргарита Хранова, Дарин Ангелов, Койна Русева, братя Аргирови, Орлин Горанов, Весела Делчева, Мая Бежанска, Симеон Владов, Красимир Гюлмезов, Милена Маркова, Даниел Цочев, Катерина Евро, Добрин Досев, Герасим Георгиев-Геро, Александър Кадиев, Стефания Колева, Орлин Павлов, Мариана Попова, Людмила Сланева, Гергана Стоянова, Николай Урумов

Внучката на Елисавета Багряна открива женски клуб на културата "Оранта"

Откриването е посветено на творчеството на Елисавета Багряна в превод на украински език от Анна Багряна. Целта на клуба е интегрирането на украинските жени, бягащи от войната и намерили убежище в София