Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Партнирайте на Иван Юруков в "Пилето, което казва КУ” - последно представление за сезона

СПЕКТАКЛИ

Партнирайте на Иван Юруков в "Пилето, което казва КУ” - последно представление за сезона

Моноспектакълът на обичания актьор е на 29 юни в Нов театър НДК

Иван Юруков говори с птици в "Пилето, което казва КУ"

Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран - Иван Юруков ще представи "ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ" за поседно в София този сезон - на 29 юни в Нов театър НДК от 19.30 часа.

Само преди броени дни, актьорът абсолютно заслужено обра овациите и се радва на любовта на публиката в Пловдив, след премирата на моноспектакъла в Лятно кино "Орфей". Стотици развълнувани зрители останаха дълго след представлението, за да го поздравят специално, да споделят емоцията си и да си вземат автограф.

Иван Юруков в Пловдив

На 29 юни в Нов театър НДК софийската публика ще има възможност за последно през този сезон, да се докосне до един смислен спектакъл със съвременна тематика и текст, поднесен забавно и с вкус.

Сценарият на "ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ" е на Александър Урумов и е по сборниците му с разкази "Малкото име на дните" и "Тиква!".

Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков - баща, а самият Иван Юруков се справя чудесно и в ролята на режисьор. Увлекателно, с лекота и премерено чувство за хумор, актьорът представя героят си - нощен пазач на секретен склад, който в хода на спектакъла ще видим в различни симпатични и чудати персонажи.

В продължение на малко повече от час, зрителят има възможност да си зададе въпроси, да си отговори евентуално на тях, да се забавлява и най-вече да развълнува себе си, партнирайки на Иван Юруков в "Пилето, което каза КУ".

"Пилето, което казва КУ"

"Моноспектакълът е може би най-висшата театрална форма и огромно предизивкателство за актьора" - споделя вълнението си Иван Юруков. "Когато си сам на сцената, твой единствен и много специален партньор е публиката, притаена в тъмното, очакваща и изискваща".

Какво още сподели Иван Юруков за емоциите на сцената пред Dir.bg прочетете ТУК

Билетите за "ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ" на 29 юни в Нов театър НДК са в продажба в мрежата на eventim.bg и Билетен център НДК, бензиностанции ОМВ, Техномаркет, Български Пощи и други. Цената им е 12 лв.

Тази година звездата на Народният театър получи поредна номинация за "Аскеер" в категорията главна мъжка роля за блестящата си игра в "Майстори" - за ролята на майстор Найден. Иван Юруков играе и в най-касовите спектакли на Народния театър - "Добри хора", "На ръба", "Хъшове", "Хамлет", "Вишнева градина", "Ревизор", "Полет над кукувиче гнездо", "Идеалният мъж" и в "Червено" в Театър 199.

Моноспектакълът "ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ" на Иван Юруков се готви за нови срещи с публиката през есента, с турне в големите градове на България.

"Пилето, което казва КУ"

Последвайте "ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗА КУ" във Facebook - ТУК

Присъединете се към събитието във Facebook - ТУК

Билети можете да намерите - ТУК

Tрейлър на спектакъла можете да видите - ТУК

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Комикът Морт Сал почина на 94-годишна възраст

Счита се, че Морт Сал е оказал влияние върху комици като Джордж Карлин, Уди Алън и Джонатан Уинтърс. Сред приятелите му е и друг "разбивач на комедийни калъпи", Лени Брус

Огромен успех за премиерата на "Цветята" в Театър "София"

Зрителите могат да разгледат изложба на плакати за представлението, изработени от студенти от НХА

Вътрешно горене: Този ноември София е свободен театър

Между 7 ноември и 2 декември фестивалът за свободен театър ACT ще се проведе за 11 поредна година и ще представи изключителна международна и локална програма под мотото "Вътрешно горене"

Моноспектакълът на Деян Донков "Камбаната" - специалното събитие на Киномания

"Целта ми с този мистичен, фантастичен, отчасти комичен, красиво поетичен, дори епичен, крайно драматичен, а в края си трагичен разказ е да пропътувам дългия и мъчителен път до човешкото сърце", казва актьорът, към който се присъединява и оркестър "Карандила"

Йоана Буковска-Давидова се завръща с "Променяне"

Биографичният стендъп на Део, последното за годината шоу на Иван Динев-Устата и "Една жена каза" на Здрава Каменова ще усмихват публиката в клуб Joy Station

Две от най-актуалните имена на европейската танцова сцена закриват One Dance Week 2021

Незабравим танцов уикенд ни очаква в Пловдив. Между 22 и 24 октомври гледаме спектаклите Larsen C на Христос Пападопулос и "Грации" на Силвия Грибауди