Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Замръзнали лица - двойна експозиция в портретите на Андреас Лие

Замръзнали лица - двойна експозиция в портретите на Андреас Лие

Норвежкият дизайнер Андреас Лие слива красотата на дивата природа в родната му Норвегия, с тази на хората които населяват това неповторимо кътче от света, и създава портрети с доста популярната напоследък техника на двойната експозиция. За вдъхновение му служат околностите на родния му Берген - пейзажите, изпълнени с водоеми и заснежени планински върхове, Северното сияние и непрогледният горски мрак. Портретите му създават усещането за умиротвореност и улавят копнежа на чоека по родния край - мястото, където всяка душа се чувства изпълнена със смисъл и чувство за принадлежност. Лие държи творбите му да бъдат визуално ненатрапчиви и не винаги, но най-често се ограничава само до няколко капки мастило, черен и бял цвят.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Фотографската изложба с 27 жени ще бъде открита за Световния ден на сърцето

Популярни жени застават зад обектива с призив да пазим сърцето си

Народният театър преобразява фасадата на Националната галерия на Ирландия

Върху историческата фасада на Merrion Square, сред множеството селектирани снимки, жителите и гостите на Дъблин ще могат да видят и красотата на Народния театър "Иван Вазов", заснета от фотографа Тодор Геров

Специално събитие "Фотографите отблизо" за тазгодишния фотоконкурс на National Geographic

"Фотографите отблизо" щe се проведе на 26 септември от 19:00 часа в Pirotska 5 Event Center

Изложба фотографии "Олга Хавлова и Комитетът за добра воля"

Изложбата е подготвена от Комитета за добра воля - Фондация „Олга Хавлова“, за да припомни на обществото основателката на организацията госпожа Олга Хавлова.

Най-новият център по фотография BECA Center of Visual Storytelling отваря врати в сърцето на София

В Café Synthesis ще се отбележи и 3 години от създаването на академията и ще бъде представена дебютната книга на документалния фотограф Димитри Стефанов - "РУХВАНЕ"

Германската фотографка Барбара Клем с първа самостоятелна изложба в София

Гостуващата изложба представя над 120 черно-бели фотографии в областта на политиката, културата и икономиката, създадени преди и след обединението на Източна и Западна Германия