Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Оцветете ежедневието си с ироничните илюстрации на Оскар Рамос

ГРОТЕСКИ

Оцветете ежедневието си с ироничните илюстрации на Оскар Рамос

Чилийският илюстратор създава ярки, гротескни герои, оригинални и запомнящи се илюстрации, малки произведения на изкуството

Илюстраторът Оскар Рамос е роден в град Консепсион, Чили през 1972 г., но през повечето време живее и работи в Сантяго, където е и днес.

Още

Аржентинец  брутално изважда боклука от подсъзнанието ни

Аржентинец брутално изважда боклука от подсъзнанието ни

Творецът е завършил графичен дизайн, дълго време се е занимавал с уеб дизайн, с 2D анимация, прави реклами, музикални клипове и анимационин сериали.

Решил да се върне към илюстрацията, в момента работи на свободна практика с рекламни агенции от цял свят, занимава се и с различни аудиовизуални проекти.

Яркото внушение на цифровата му живопис, граничеща с гротеската и сарказма, често е определяна като карикатура. Работите на художника са пъстри и цветни, с динамични композиции и неподражаем усет към детайла.

Вижте някои от тези оригинални и запомнящи се творби на Оскар Рамос:

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

А или без извинение: Албанско съвременно изкуство

В изложбата участват единадесет автори, които представят младата, развиваща се сцена на изкуство в Албания. Тяхното представяне е част от платформата “NEXT Balkan”, проследяваща тенденции в съвременното изкуство на Балканите

"Стая с безброй истории" на Таня Харизанова - в Арт Галерия Le Papillon

Изложбата може да се види от 15 април до 06 май 2021 г.

Балът в музея "Метрополитън" ще е през септември и май догодина

Тази година първата изложба ще бъде открита през септември, а втората й част - през май 2022 г. Първата се нарича "В Америка: Лексикон на модата", а втората "В Америка: Антология на модата"

Андрей Даниел. Между две епохи

Между две епохи е творческото усещане за принадлежност преди и след, на граница, на кръстопът. Вернисажът е на 13 април 17.00-20.00 часа в СГХГ