Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Маги Халваджиян гостува на Академията на Димитър Маринов

ИМЕНИТИТЕ БЪЛГАРИ

Маги Халваджиян гостува на Академията на Димитър Маринов

Организаторите обявиха, че ще бъде пусната извънредна интензивна група за датите 23, 25 и 27 ноември. За първа година в програмата ще участват гост-лектори - водещи професионалисти, които Маринов е избрал

Маги Халваджиян и Димитър Маринов (Снимка: "Като две капки вода")

Продуцентът Магърдич Халваджиян ще бъде специален гост-лектор в Майсторския клас, част от Академията за екранни изкуства на Димитър Маринов.

За втора поредна година, актьорът Димитър Маринов, който прослави България на червения килим на "Оскарите", ще осъществи своята Академия за кино, телевизия и реклами, в партньорство със Столична община и под патронажа на кмета г-жа Йорданка Фандъкова. Различните курсове ще се проведат между 16 ноември и 5 декември и са разделени в три групи - тийнейджъри, възрастни и майсторски клас за напреднали.

Димитър Маринов (Снимка: Личен архив)

Поради големия интерес след старта преди броени дни, организаторите обявиха, че ще бъде пусната извънредна интензивна група за датите 23, 25 и 27 ноември. За първа година Академията включва в програмата си участието и на гост-лектори - водещи професионалисти, които Димитър Маринов е избрал.

Специален гост-лектор на 3 декември в Майсторския клас ще бъде едно от най-емблематичните имена на телевизионния бизнес у нас - продуцентът Магърдич Халваджиян. Участниците ще имат възможността да научат каква е рецептата за успех, какви са критериите и изискванията на продуцента към екипа на даден проект, както и ще имат възможността да работят по практически задачи, поставени от Халваджиян.

Маги Халваджиян на сцената на "Като две капки вода" (Снимка: Красена Ангелова)

Майсторският клас ще се проведе между 30 ноември и 5 декември и е насочен към участници от първата година на Академията, както и професионалисти с високи творчески постижения.

През пролетта, Димитър Маринов спечели безапелационно симпатиите на българските зрители с феноменалните си превъплъщения в осмия сезон на хитовото шоу "Като две капки вода", продуцирано от Маги Халваджиян. Незабравима остава имитацията му на финала на предаването, в ролята на великия Тодор Колев и негов учител по актьорско майсторство, както и уникалния жест да преотстъпи мястото си на следващ млад участник във финалната четворка.

Маги Халваджиян (Снимка: Александър Нишков)

Още тогава, популярният актьор сподели, че всяко негово завръщане в България е посветено на голямата му мисия - да подкрепя млади и талантливи артисти в творческия им път и да създаде общност в България, от хора, които са символ за работа на най-високо професионално ниво, съизмеримо с критериите на световната киноиндустрия.

Повече информация за Академията може да откриете на официалния сайт на Димитър Маринов - www.dimitermarinov.com или във Фейсбук събитието.

Още

Димитър Маринов: "За да си добър като актьор, трябва да си по-добър като човек!"

Димитър Маринов ще открие Академия за актьори в НДК

Още

Димитър Маринов пред Dir.bg: Сам пожелах да ме разпънат на кръст - заслужаваше си

Димитър Маринов пред Dir.bg: Сам пожелах да ме разпънат на кръст - заслужаваше си

Още

Димитър Маринов стана жури в "Като две капки вода"

Димитър Маринов стана жури в "Като две капки вода"

Още

Не е само Димитър Маринов: Българите, които държаха "Оскар" в ръцете си

Не е само Димитър Маринов: Българите, които държаха "Оскар" в ръцете си

 

 

 

 

Коментирай 3

Календар

Препоръчваме ви

След ИКАР-ите: Владимир Пенев, Маргита Гошева и Мария Бакалова пред Dir.bg (снимки)

Трябва да се научим да прощаваме на себе си, а след това на всички останали", каза Владимир Пенев, а Маргита Гошева допълни: "Нека зрителите ходят с удоволствие на театър, защото ще получат цял набор от емоции, които рядко присъстват толкова синтезирано в ежедневието ни"

Първият български бандонеонист Стоян Караиванов с номинация за Полет в изкуството

Ярък и впечатляващ, музикантът е победител в категория "Музика"

Три ИКАР-а за спектакъла "Орфей" на Йерней Лоренци, а кои са и останалите победители

Владимир Пенев и Светлана Янчева взеха театралните статуетки за водеща мъжка и женска роля

Самуел Финци оголен до кръв в Народния театър

Актьорът демонстрира безмилостна игра на сцената на Народния театър в спектакъла „Един кон влязъл в бар“

Ян Марчевски след "Идеалното число" на Зануси: Излязох от вцепенението, в което живеех

"Бях като "кон с капаци" - твърдо убеден, че "истината е само една, ние я знаем и всеки, който мисли друго, просто се заблуждава", спомня си актьорът

Бившият директор на "Театъра на Таганка" Николай Дупак почина на 101 години

"Николай Лукянович Дупак почина тази сутрин на 101-годишна възраст. Церемонията по поклонението ще се състои на 29 март в сградата на "Театъра на Таганка", информираха от пресслужбата на театъра