Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Ако Ван Гог правеше бижута

Ако Ван Гог правеше бижута

То те щяха да изглеждат така

Когато чуем името му, веднага в съзнанието ни изникват топли гледки, цветове, създаващи уют, носталгия, поезия. Тази магия ни кара да можем да чувстваме. Независимо дали става дума за слънчогледите, за пасторалните гледки на френския прованс и ароматните му полета или за неговите автопортрети, с които ни заявява непримиримия си стил.

Ван Гог не е просто майстор. Той е обожествен със силата на гения, за да създава вечност.

Меките цветове, които обитават неговия свят са цветовете на Земята - това е самият живот. Това е природата, в която сме родени. Затова усещането за допир, което ни дава нидерландският художник е свързано с преживяването на красотата на природата и нейните дарове.

А сега си представете изтънчени бижута, вдъхновени от света му.

Да. Възможно е. И това може да е наистина класно изживяване.

Бижутата FREYWILLE могат да отведат тялото ни до най-далечните ширини на Ван Гог, в същото време да му придават съвременен стилен дизайн.

Една от колекциите на изкусителната австрийска марка е вдъхновена от Арл, място, където художника прекарва известно време от живота си и прави едни от най-емблематичните си произведения. Говорим за спалнята в Арл, която той рисува.

"Спалнята в Арл", "Ваза с дванадесет слънчогледа" - те оживяват с 24-каратов златен прах в изключителна изработка. Синьото и тюркоазеното се преплитат и ни отпращат и към най-известния му автопортрет. Колекция, вдъхновена от ароматния цветен френски Прованс пък ни води из необятната шир на красотата в природата.

Деликатните и фини бижута ни пренасят към най-устойчивото на земята - нейните елементи като синьото небе, танцуващите в него облаци, удивителните цветни букети. Златни житни поля, сребристи нюанси, меки зелени прегръдки, които ни пренасят в Южна Франция.

FREYWILLE луксозна австрийска марка, която поставя на първо място любовта към изкуството, чиято творческа сила служи за изработката на различни колекции, водещи ни в различни светове.

Повече от 70 години марката поставя високи стандарти в пазара на бижута с уникални класически колекции. Определящи философията на FREYWILLE са вдъхновението от старата европейска култура и именно тази радост от изкуството е важно да бъде предадена на потребителите на бижутата, които ценят ценните послания, както и превъзходната изработка.

Бижуто не е просто допълнение към тоалета и тялото ни. Бижуто носи емоция и издава част от характера на всеки от нас. Заради това качественият дизайн и стил, фината изработка и възвишените визии на Ван Гог са съчетание, в чиято магия спокойно можем да се изгубим.

*В материала има продуктово позициониране

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Държавата трябва да отпуска ежегодно пари за участието ни на Венецианското биенале

Това коментира доц. Биляна Томова в анализа си, свързан с националното представяне на форума, представен днес в Двореца на Националната художествена галерия

Красота, целуната от вечността

Или какъв език говори изяществото

"В една лодка" от Изабел Немечек - всички заедно

Изложба-керамика от 5 декември до 23 декември 2022 в Галерия "Париж"

"Вятърът в крилата ми" от Ангелина Павлова

Изложбата е от 2 декември 2022 до 7 януари 2023, СБХ - Шипка 6, зала 1В

Голям музей-школа на Джакомети ще бъде създаден в Париж

В музея също така ще се помещават "изложби на модерно и съвременно изкуство, издържани в духа на Джакомети", както и "непрофесионална творческа школа

Рекорден брой участници на петия симпозиум за дизайн в София

Годишният МЕЛБА фестивал продължава до 13 ноември с пет изложби, дискусия и уъркшоп