Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Магия по Коледа с Астор и Ангел Заберски брас бенд

КОЛЕДНО ТУРНЕ

Магия по Коледа с Астор и Ангел Заберски брас бенд

Вълшебства, джаз и още нещо... за малки и големи

Астор/Сн. Личен архив

Прочутият не само в България, а и по целия свят илюзионист Астор заедно с едни от най-добрите ни джаз музиканти под диригентството на композитора Ангел Заберски - младши, ще зарадват публиката с коледен музикално-илюзионен спектакъл през декември.

"Вълшебства по Коледа" е представление за малки и големи, създадено с много приказно настроение и празнична предновогодишна емоция. На фона на коледните джаз пиеси в изпълнение на Ангел Заберски Бенд, Астор ще поднесе изненадващи илюзионни номера и фокуси. За децата - участници в магичната програма ще има разбира се и подаръци, както подобава на една истинска Коледа.

Ангел Заберски-младши и Михаил Йосифов, тромпет

Спектакълът ще се представи на сцената на Добричката Органова зала на 8 декември от 19 часа, на 9 декември гостува на Фестивалния център във Варна, а на 10 декември ще бъде в Музикален театър "Константин Кисимов" във Велико Търново на сутрешно матине от 11 часа. На 23 декември спектакъла ще бъде представен на сцената на Държавна опера Бургас. Турнето е подкрепено от Община Варна, като част от Рождественски салон на изкуствата, Община Добрич, Община Бургас, и Община Велико Търново.

В музикалния състав участват Ангел Заберски - пиано, Михаил Йосифов - тромпет, Стоян Янкулов - Стунджи - барабани, Велислав Стоянов - тромбон, Борис Таслев - контрабас, испанският саксофонист Арнау Гарофе и Димитър Льолев - саксофон.

Билети могат да се купят на касите на концертните зали, във Велико Търново входът е свободен с покани от касата на МДТ "К. Кисимов". "Вълшебства по Коледа" ще донесе много коледно настроение, уютна красота, мистика и забавление. Фокусите ще бъдат за всички възрасти, а музиката от познати коледни песни.

Маг Астор и Ангел Заберски обещават специална вечер за съпреживяване на илюзии и предколедно усещане. На сцената ще видим смело превъплъщение на добрия старец в изкусния маг, а зрителите в залата ще се почувстват приказно и ще останат наградени с най-доброто от портфолиото на най-великите артисти от българската сцена - музиканти и илюзионисти. "Вълшебства по Коледа" - чудесен спектакъл за деца и възрастни. 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

"Космическата Валя Балканска" по случай 80-годишния юбилей на певицата гостува във Варна на 28 август

Гайдарят Петър Янев, ансамбъл "Родопа", гайдарски ансамбъл "Еподай" и Деси Добрева стъпват на сцената заедно с изключителната Валя Балканска

Софи и Стоян Мартинови представят своята "Нежна серенада"

Концертът за флейта и пиано ще се състои на 15 август.2022 г. от 19:00 ч. в къщата на София

Билетите за спектаклите на Държавна опера - Стара Загора на брега на язовир Копринка са в продажба

Дългоочакваните празнични дни, посветени на мистичната древнотракийска култура тази година ще се проведат от 26 август до 4 септември

"Зелени библиотеки" за осма година завладява парковете на София

Арт програмата на инициативата включва срещи с любими поети, които раздават свои нови книги с автографи, интересни тематични изложби, музикални изпълнения на живо

Несебър ще отбележи своя празник с програма от визуални спектакли и концерти

Финал на празника на 15 август ще постави впечатляващ музикално-пиротехнически спектакъл, който ще озари целия залив

"Фрагменти от едно пътуване" на Георги Щърбев

Изложбата е от 9.08 до 29.08.2022 г. в Галерия "Неси"