Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

36-часов театрален и кино маратон в НАТФИЗ!

ЗА ТЕАТЪРА С ЛЮБОВ

36-часов театрален и кино маратон в НАТФИЗ!

Започнаха приготовленията за XII-то издание на традиционния 36-часов театрален и кино маратон. Събитието се организира от Студентски съвет - НАТФИЗ и ще се проведе на 8-ми и 9-ти април (събота и неделя) 2017 г.

Възпитаниците на Академията за театрално и филмово изкуство отново ще отворят врати за всички, които искат да надникнат във врящия живот на учащите артисти.

В рамките на 36 часа (без прекъсване) публиката ще може да се запознае с работата на студентите през отминаващия сезон под формата на представления и прожекции.

Заинтригуваните посетители ще могат да надникнат зад кулисите на театралния факултет - благодарение на предвидените отворени часове.

Събитието ще се реализира с подкрепата на БНТ, БНР, сайта от любов към театъра - LoveTheater.bg и Bourjois.

Покана е отправена към всички бъдещи кандидат-студенти, студенти от университетите и Академиите по изкуства, гимназисти, столичани и гости на София.

Пълната програма на събитието вижте ТУК

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

"Пробуждане" на ценностите ни за 55 часа

Късометражният филм на Николай Урумов с участието на Яна Титова, Свежен Младенов, Виктория Колева, Анна Банкина, Полин Лалова и Василена Винченцо, ще бъде излъчен ексклузивно само в платформата noblink от 10-ти до 12-ти декември

"Житейски сцени" от Петър Пецин в галерия "Неси"

Събитието е на 6 декември, Никулден, от 14 до 18 часа

Васил Гендов - Живот между театъра и киното

130 години от рождението на пионера на българското кино отбелязват в изложба Институт за изследване на изкуствата – БАН и Държавна агенция "Архиви"

На 7 декември култовият мюзикъл "Коса" ще превземе сцената на зала 1 на НДК

За улеснение на гостите, които все още не са ваксинирали или преболедували, в Билетния център на НДК работи лаборатория, където могат да се тестват и получат сертификат след 16:00 часа

Идва Нощ на Европейското кино

Инициатива на Програма ТВОРЧЕСКА ЕВРОПА – МЕДИА в партньорство с Европа Синемас

Вариант "Везувий" от Калин Николов

Изложбата графика е от 2 до 21 декември 2021 г. в СБХ - "Шипка" 6, зала I C