Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

"Силиконовите чувства" на София Бобчева в моноспектакъла "Бонбон"

ЛЮБИМЦИ НА ПУБЛИКАТА

"Силиконовите чувства" на София Бобчева в моноспектакъла "Бонбон"

Звездата на Народния театър - с премиера на 20-и февруари

София Бобчева / Снимка: Народен театър "Иван Вазов"

На 20-и февруари звездата от трупата на Народния театър София Бобчева ще направи премиера на новия си албум и автобиография "Силиконови чувства" на сцената на Народния театър "Иван Вазов". Това разбира се, е шега, но не съвсем, защото талантливата актриса наистина ще "влезе в кожата" на поп фолк певица в новия си моноспектакъл "Бонбон".

Още

Захари Бахаров се завръща в Народния театър

Захари Бахаров се завръща в Народния театър

Режисурата на спектакъла е на Емил Бонев, а интригуващата история на певицата Марчела е създадена от Здрава Каменова. Сценографията и костюмите са дело на Елена Иванова, а музиката - на Стефан Димитров, хореографският дизайн е на Анна Пампулова. Художник на плаката и фотограф е Любомир Сергеев.

Премиерата е на 20-и февруари, а следващите дати на представленията са на 27-и февруари, 7-и , 15-и и 28-и март. Билети могат да се закупят на касите на Народния театър и онлайн: ТУК 

Още

Авторът на "Господин Ибрахим и цветята на Корана" пристига в Народния за юбилея на Мариус Донкин

Авторът на "Господин Ибрахим и цветята на Корана" пристига в Народния за юбилея на Мариус Донкин

Сюжетът на "Бонбон" се завърта около влизането на поп фолк певицата Марчела в риалити шоуто "Прозрачната стая". С надеждата да върне изгубената си популярност и подтиквана от своя съпруг и мениджър, тя прави отчаян опит да се озове отново в светлината на прожекторите, като промотира своя албум и автобиографията си "Силиконови чувства", излагайки себе си на показ пред милионна аудитория, сама в стая, където чува единствено гласа на Грейт Фадър и неумолимите му въпроси.

Но дали това ще е звездно и приятно преживяване за Марчела, както самата тя очаква или намеренията на шоуто са съвсем различни?

В този един час, позагубилата блясъка си, наивна, будеща много смях певица, ще се срещне с миналото си, ще се изправи срещу избора си, срещу страховете си, ще разкрие тайни и комични истории от абсурдния си живот на поп фолк звезда, които никога не е изричала на глас. Тази вечер ще промени живота й завинаги. А кой ще спечели от всичко това, знае само Грейт Фадър. Екипът на "Бонбон" обещава един час смях през сълзи.

София Бобчева / Снимка: Народен театър "Иван Вазов"

Още

Премиерният спектакъл на "Синът" в Народния театър разтърси публиката

Премиерният спектакъл на "Синът" в Народния театър разтърси публиката

София Бобчева е една от най-успешните актриси в трупата на Народния театър. В момента играе в спектаклите "Облог" от Дейвид Линдзи-Абер, "Танцът Делхи» от Иван Вирипаев, "Аз плащам" от Ив Жамиак, "Мнимият болен" от Жак-Батист Молиер, "Чаровно лято с неизбежните му там неприятности" от Максим Горки, "Жана" от Ярослава Пулинович, "Лунатици" от Кен Лудвиг. Носителка е на награда ИКАР 2018 за поддържаща женска роля за ролите на Зина от "Чаровно лято с неизбежните му там неприятности" от Максим Горки и Медицинската сестра от"Танцът Делхи" от Иван Вирипаев, има и номинация "Златен кукерикон" 2019 за комедийна женска роля за ролята на Олга Книпер в "Ясна поляна" от Миро Гарван на сцената на Шеатър 199 "Валентин Стойчев".

Авторката на "Бонбон" Здрава Каменова е написала над 30 пиеси, сред които "Жената е странно животно", "Помощ, имам две деца". "Апетит", "Късметът на кукувицата/в съавторство с Мариана Събева/, "Танго в космоса" в саъвторство с Гергана Димитрова, "Дом за овце и сънища".

Още

Валери Йорданов става "Караконджул" в Народния театър

Валери Йорданов става "Караконджул" в Народния театър

Тя е носител на наградата "Икар" за драматургия и Националната награда за драматургия "Иван Радоев", както и на множество международни отличия и като автор, и като актриса. Нейни пиеси са представяни, играни и издавани на френски, английски, немски, финландски, португалски и се радват на успех благодарение на характерния си език, топлото и обичливо чувство, с което са представени и защитени героите й, и несекващия интелигентен хумор, който не само забавлява, но и дълбае в душите на героите й, докато стигне до най-болезнените им кътчета.

Още

София Б. Щастливката

София Б. Щастливката

Още

София Бобчева за "Екшън":  Няма такъв филм у нас

София Бобчева за "Екшън": Няма такъв филм у нас

Още

"Приятна жена в лоша компания", на сцената на Народния театър

"Приятна жена в лоша компания", на сцената на Народния театър

Още

Доайенът на Народния театър Михаил Петров - на 70

Доайенът на Народния театър Михаил Петров - на 70

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Пиеса за пътуването на Достоевски из Европа е поставена в Театъра на нациите в Москва

Премиерата на пиесата „Зимни бележки за летни впечатления“ ще е първото събитие от програмата „Достоевски 200“, посветено на 200-годишнината от рождението на писателя

Специално представление за рождения ден на незабравимия Крикор Азарян

От самото си създаване на 15 март 2015 година, Театър Азарян ежегодно отбелязва рождението на своя патрон, тази година това ще бъде с "Нощта на покера"

71-ото издание на фестивала в Сан Ремо - конкурс на живо в условията на пандемията

Във всички фестивални вечери на сцената като асистент водещи ще се появят и провокативният Акиле Лауро, възприеман като италианския мъжки вариант на Лейди Гага, а също и футболната звезда Златан Ибрахимович

Роси Русева - изповедта на една актриса

"В живота не вярват на моите чувства, вечно свързват актьора с театралното изкуство"

Кой предаде Апостола - "Великденско вино" от Константин Илиев - утре в Театър "Възраждане"

На 28 февруари от 19 часа можем да гледаме постановката на Весела Василева

"Монетата" на Боян Крачолов - нова постановка на Младежкия Театър

Следващите дати, на които може да бъде видяна, са 5 и 26 март от 19 ч. на Камерна сцена