Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Спечели двойна покана за събитие от фестивала "Театър на чудесата"

ИГРАЙ С IMPRESSIO

Спечели двойна покана за събитие от фестивала "Театър на чудесата"

Второто издание на европейския мултижанров фестивал ще се проведе в София от 27 до 30 октомври, в Регионален център за съвременни изкуства "Топлоцентрала"

На 27.10.2022 от 18:30 в зала 2 на "Топлоцентрала" можете да гледате Improbotics - импровизирано театрално шоу, изпълнено с технологии и съдържащо научен експеримент на живо, базиран на теста на Тюринг (Снимка: Peter Theunissen)

След успешния си дебют в България през есента на 2021, международният мултижанров фестивал "Театър на чудесата" (Theatre of Wonder) се завръща в София за своето второ издание, което включва нови локации, още по-богато съдържание и именити международни гости.

Заедно с организаторите даваме възможност на един от вас да спечели двойна покана за събитие по негов избор от богатата програма на фестивала, която можете да видите - ТУК

Какво трябва направиш, за да участваш?

Играйте тук: Добре дошли в официалната инстаграм страница на Impressio!

Играта ще бъде активна от днес 20 октомври до 25 октомври на обяд, когато победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще бъде показан тук и в сторито на @impressio.

Още

Летим в космоса, пренасяме се в бъдещето и миналото и търсим смисъла на живота с "Театър на чудесата"

Летим в космоса, пренасяме се в бъдещето и миналото и търсим смисъла на живота с "Театър на чудесата"

От произхода на живота до смисъла на любовта; от страшни отрови до по-страшни медийни манипулации; от картите на земната повърхност до историята на звездите. Светът около нас е пълен с чудеса. Чудесата на науката намират своето място в изкуството - а в танца между тях се ражда "Театър на чудесата".

"Театър на чудесата" 2022, организиран от "Арте Урбана Колектив", в партньорство с RATIO, е част от европейска мрежа от фестивали посветени на сътрудничеството между хора на изкуството и науката.

Фестивалът ще се проведе в София от 27 до 30 октомври, с основна локация Регионален център за съвременни изкуства "Топлоцентрала".

Българската публика ще получи уникалната възможност да изследва произхода на живота, да се пренесе в бъдещето и се запознае с най-новите постижения на медицината, да изследва свойствата на най-силните отрови, познати на човечеството, да поеме на едно вълнуващо пътешествие в космоса, да се върне и назад към миналото до момента на появата на първите географски карти.

Още

Изкуствен интелект, медийни манипулации и нови локации на фестивала "Театър на чудесата" 2022

Изкуствен интелект, медийни манипулации и нови локации на фестивала "Театър на чудесата" 2022

А един късметлия ще получи уникалната възможност да се включи в артистичен експеримент с нотка на медийна манипулация за първи път в България!

Всичко това плюс среща с изкуствен интелект, който пристига в България специално за събитието, възможност за добиване на опит в писане на креативен сторителинг и шанс да поразсъждават над вечната тема за любовта очаква всички родни зрители, които вече нямат търпение да преживеят "Театър на чудесата" 2022.

В програмата на "Театър на чудесата" 2022 традиционно са включени сценични продукции в интригуващи научни направления, които ще запалят въображението ви и ще ви вдъхновят.

Билети за фестивала може да откриете на цени: Пълен фестивален пропуск - 79 лв; Единичен билет - 15 лв; Дневен билет (за 29 и 30 октомври) - 29 лв. Билетите могат да бъдат закупени онлайн на адрес: https://arteurbanacollectif.com/. Както и на касите на "Топлоцентрала".

Присъединете се и се запознайте с пълната програма на "Театър на чудесата" - София 2022 на:
https://arteurbanacollectif.com/

Официално Фейсбук събитие: ТУК

Още

Димитър Узунов за "Театър на чудесата": Следвайте любопитството и страстта си и вижте къде ще ви отведат

"Театърът на чудесата" - едно приключение в тайните на креативността

Още

Изявени творци и именити учени от най-интересните сфери на науката се включат в "Театър на чудесата"

Изявени творци и именити учени от най-интересните сфери на науката се включат в "Театър на чудесата"

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Спечели билети за концерт-спектакъла на Нина Николина "Любовни народни песни"

Етноджаз формацията е подготвила нов репертоар, специално подготвен за деня на влюбените на 16 февруари в Sofia Live Club

Спечели покана за гала премиерата на филма "Чума"

Екипът на дългоочакваната продукция ще ви очаква на 17 януари на звездна вечер в София, а филмът тръгва по екраните в цялата страна от 19 януари

Спечели билети за култовата пиеса "Отблизо" с Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев и Любомира Башева

"Отблизо" е безпощадна дисекция на любовта, гарнирана с лъжи, изневери, ревност, страст, сълзи и много смях

Спечели двойна покана за концерта на "Хиподил", "Контрол", "Ревю", "Нова генерация", Милена и Кольо Гилъна

"Сега или никога" на четирите непримирими групи е на 2 декември в столичната зала "Арена София"

Спечели специален комплект от филма "Диада"

Вторият филм на Яна Титова след супер успешния "Доза Щастие" също се радва на изключителен интерес и вече се превърна във фаворит на зрителите

Спечели двойна покана за румънския филм "Между революциите"

Ето как 10 от вас могат да спечелят двойни покани за румънската гала вечер на кино-литературния фестивал "Синелибри"