Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

„XII А" се превърна в най-гледаната продукция през премиерния уикенд

БГ КИНО

„XII А" се превърна в най-гледаната продукция през премиерния уикенд

Дългоочакваното продължение на тийн хита „XI A” събра над 14 000 зрителя

Главният продуцент на филма Дейвид Варод

Още

Ученическа носталгия и младежка еуфория на премиерата на "XII A"

Ученическа носталгия и младежка еуфория на премиерата на "XII A"

Дългоочакваното продължение на тийн хита "XI A" събра над 14 000 зрителя за първия си уикенд на голям екран, с което успя да докаже, че XII наистина е по-голямо от XI.

Много рядко в световен мащаб се случва филмово продължение да покаже по-добър резултат от предшестващата го лента, но "XII A" разби стереотипите и събра 30 % повече зрители в сравнение с "XI A".

  Дарин Ангелов със съпругата си Антония, Радина Кърджилова и Деян Донков

Гала с приятеля си Стефан на премиерата на "12А"

Татяна Лолова на премиерата на филам

Още

Тийнейджърите в българското кино - старите проблеми с нова визия

Тийнейджърите в българското кино - старите проблеми с нова визия

По червения килим, който приличаше на пъстър училищен двор преминаха множество звезди, популярни личности, журналисти и фенове.

В ученическите години за една вечер се върнаха актрисата Татяна Лолова, генералният директор на БНТ Константин Каменаров, народната певица Гуна Иванова, водещата Гала и много други видни имена от българския светски и бизнес елит.

Всички партньори на "XII A"" уважиха събитието с личното си присъствие.

 

Благодарение на продуцентите на филма и любезните медийни партньори от радио и телевизия The Voice, на събитието присъства и цял гимназиален клас от математическата гимназия в град Пловдив.

Актьорският състав на "12А"

Радина Кърджилова и Деян Донков

За блясъка в косите на актьорите и гостите на събитието се погрижиха стилистите от Sexy Hair. През техните сръчни ръце преминаха всички актьори от каста на "XII A", както и много от гостите на гала премиерата.

Изключителен принос за тази прекрасна симбиоза имаше известната бизнес дама г-жа Елена Кристиано, която е и партньор във филма.

 

Обгрижваните с внимание от многобройната публика актьори от "XIIA" отделиха време на всеки един от гостите. Изключителен стил показаха звездите Радина Кърджилова и Дарин Ангелов, които присъстваха с половинките си.

Велислава Костадинова и Гуна Иванова

Татяна Лолова и Магдалена Ралчева (режисьор на филма)/Сн. Павлин Даскалов

Още

Учебната година стартира с премиерата на "XII A"

Учебната година стартира с премиерата на "XII A"

Елегантни, както винаги бяха и актрисите Василена Атанасова, Елена Бойчева и талантливите млади надежди Калоян Минев, Анелия Мангърова, Велислава Костадинова, Христо Стефанов, режисьорката Магдалена Ралчева и нейното семейство, както и сценариста Николай Колев.

Продуцентите на "XII A" Дейвид Варод, Гергана Ташкова, Нели Беширова, Татяна Педерсен и Мирела Ненчова (последната на живо от Хонг Конг) посрещаха с усмивка стотиците си гости и медии, които уважиха гала премиерата на филма "XII A".

 

Коментирай 1

Календар

Препоръчваме ви

"Ходене по кръчмите" - да разбереш висшия смисъл, или да попаднаш в сърцето на нищото

Моноспектакълът на Благой Бойчев прави своята премиера на 22 и 23 май в Националния студентски дом

Награденият с "Оскар" "Момиче с потенциал" тръгва по кината

Нищо в живота на Каси (в ролята е талантливата Кери Мълиган) не е такова, каквото изглежда: тя е невероятно умна, изнервящо пресметлива, а през нощта води таен двойствен живот...

Хилари Клинтън издава трилър с известна писателка

Сюжетът - новоназначен държавен секретар, който работи в администрацията на политически опонент, се опитва да разгадае кой организира вълна терористични нападения

Теди Москов предписва "Шекспирин по време на пандемия"

"Спектакълът е за властта, гадостите относно властта, ужасът на едно дете и една режисьорка, която се мъчи да сглоби представление на Шекспир, но без успех", коментира режисьорът