Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

„XII А" се превърна в най-гледаната продукция през премиерния уикенд

БГ КИНО

„XII А" се превърна в най-гледаната продукция през премиерния уикенд

Дългоочакваното продължение на тийн хита „XI A” събра над 14 000 зрителя

Главният продуцент на филма Дейвид Варод

Още

Ученическа носталгия и младежка еуфория на премиерата на "XII A"

Ученическа носталгия и младежка еуфория на премиерата на "XII A"

Дългоочакваното продължение на тийн хита "XI A" събра над 14 000 зрителя за първия си уикенд на голям екран, с което успя да докаже, че XII наистина е по-голямо от XI.

Много рядко в световен мащаб се случва филмово продължение да покаже по-добър резултат от предшестващата го лента, но "XII A" разби стереотипите и събра 30 % повече зрители в сравнение с "XI A".

  Дарин Ангелов със съпругата си Антония, Радина Кърджилова и Деян Донков

Гала с приятеля си Стефан на премиерата на "12А"

Татяна Лолова на премиерата на филам

Още

Тийнейджърите в българското кино - старите проблеми с нова визия

Тийнейджърите в българското кино - старите проблеми с нова визия

По червения килим, който приличаше на пъстър училищен двор преминаха множество звезди, популярни личности, журналисти и фенове.

В ученическите години за една вечер се върнаха актрисата Татяна Лолова, генералният директор на БНТ Константин Каменаров, народната певица Гуна Иванова, водещата Гала и много други видни имена от българския светски и бизнес елит.

Всички партньори на "XII A"" уважиха събитието с личното си присъствие.

 

Благодарение на продуцентите на филма и любезните медийни партньори от радио и телевизия The Voice, на събитието присъства и цял гимназиален клас от математическата гимназия в град Пловдив.

Актьорският състав на "12А"

Радина Кърджилова и Деян Донков

За блясъка в косите на актьорите и гостите на събитието се погрижиха стилистите от Sexy Hair. През техните сръчни ръце преминаха всички актьори от каста на "XII A", както и много от гостите на гала премиерата.

Изключителен принос за тази прекрасна симбиоза имаше известната бизнес дама г-жа Елена Кристиано, която е и партньор във филма.

 

Обгрижваните с внимание от многобройната публика актьори от "XIIA" отделиха време на всеки един от гостите. Изключителен стил показаха звездите Радина Кърджилова и Дарин Ангелов, които присъстваха с половинките си.

Велислава Костадинова и Гуна Иванова

Татяна Лолова и Магдалена Ралчева (режисьор на филма)/Сн. Павлин Даскалов

Още

Учебната година стартира с премиерата на "XII A"

Учебната година стартира с премиерата на "XII A"

Елегантни, както винаги бяха и актрисите Василена Атанасова, Елена Бойчева и талантливите млади надежди Калоян Минев, Анелия Мангърова, Велислава Костадинова, Христо Стефанов, режисьорката Магдалена Ралчева и нейното семейство, както и сценариста Николай Колев.

Продуцентите на "XII A" Дейвид Варод, Гергана Ташкова, Нели Беширова, Татяна Педерсен и Мирела Ненчова (последната на живо от Хонг Конг) посрещаха с усмивка стотиците си гости и медии, които уважиха гала премиерата на филма "XII A".

 

Коментирай 1

Календар

Препоръчваме ви

"Бели нощи" по Достоевски с премиера в "Сфумато"

Драматургичната версия на спектакъла е на Надежда Колева и Румен Драганов, които са и част от актьорския състав, заедно със Стефан Саръиванов

"Любен и Елена: за любовта към изкуството и изкуството на любовта" с премиера днес

Документалният филм на Ели Йонова ще бъде представен за първи път пред българската публика в Дом на киното на 15 октомври, от 20:30 часа като част от София Филм Фест ЕСЕН

Кой е най-добрият български документален филм?

На премиерта на "Рангел завинаги" тази вечер ще бъдат обявени и наградите за документална лента на 24-тия София Филм Фест

Каква е разликата между истинската вяра в Бог и навика да посещаваш църквата? - в "Боядисаната птица" днес

Филмът на чешкия режисьор Вацлав Мархоул е адаптация на противоречиво приемания едноименен роман на родения в Полша американски писател Йежи Кошински

Силвия Петкова и Юлиан Вергов са главни герои във въздействащата история "Пепел върху слънцето"

Специална прожекция на филма на Анри Кулев "Имало една война" ви очакват още днес в рамките на 24-тия София Филм Фест

"Не влизай в пререкание с персонала на банята" - филм за неясните сенки от миналото, но и за красивите чудеса на ежедневието

Последната пълнометражна лента на Иван Черекелов прави своята премиера днес, като част от програмата на София Филм Фест ЕСЕН