Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

"Мистерията на българските гласове" и Лиса Джерард - в Пловдив

ХАРМОНИЯ

"Мистерията на българските гласове" и Лиса Джерард - в Пловдив

Невероятните изпълнители ще огласят Античния театър

Концертът в з. "България", София

След грандиозния си концерт в София, "Мистерията на българските гласове" и Лиса Джерард ще бъдат гости на Пловдив. Билети за Античния театър за днес, 8 юни, са в продажба в мрежата на "Eventim" в цялата страна, в бензиностанциите OMV, THE MALL, книжарници "Ориндж", Билетен център на НДК, "Технополис", Български пощи, както и на касата на Главната улица в Пловдив.

Проектът на "Мистерията на българските гласове" е реализиран благодарение на "Шуберт Мюзик Пъблишинг", с изпълнителен продуцент Бояна Бункова. Музиката е дело на композитора Петър Дундаков. На някои от композициите съавтори са самата Лиса Джерард и ирландският пианист Джулс Максуел.

"Мистерията на българските гласове", Лиса Джерард, SkilleR, Дейвид Кукерман, Себастиян Флаиг, Джулс Максуел, Христина Белева, Петър Миланов, Костадин Генчев, Тони Рикев и Софийската филхармония, правят уникален спектакъл, който трябва да се преживее.

В първата част на програмата за Античния театър в Пловдив, "Мистерията на българските гласове" ще изпълнят новите си самостоятелни песни от предстоящия албум. Във втората част е невероятната Лиса Джерард, с песни от репертоара на "Dead Can Dance". А третата част - кулминацията, е истинска фиеста от съвместните изпълнения на забележителните участници в този концерт.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Артисти представят една от най-енигматичните и провокативни пиеси на френския драматург Фредерик Зонтаг

Спектакълът се фокусира върху темата за разпадането на личността и въпросът "Кой съм аз?", разказват от екипа, голяма част от който са бивши студенти на проф. Иван Добчев и проф. Маргарита Младенова

Премиера на "Хаос" и множество инициативи в Нощ на театрите в Стара Загора

"Блокирали хора, заседнали в своя живот без да знаят накъде да тръгнат, но пък със самомнение, което ги изпълва и запраща в необичайни посоки - това са персонажите в спектакъла", казва режисьорът Петър Денчев

За първи път "Перфектни непознати" в България

Премиерата е на Театър "София", а датата и мястото са 6 октомври от 19 часа в Театър "Сълза и смях"

Хитовият мюзикъл "Семейство Адамс" от Бродуей с премиера в България

За първи път изкуствен интелект генерира елементи от мапинга на Античния театър

Валерий Тодоров: В медиите има все по-малко журналистика

Журналистът представи книгата си "Медии и време. Журналистика, истина и реалност" в Националната библиотека