Забранените фокуси на Ненчо

Автор: Емил Марков

Режисьор: Емил Марков

Сценография и костюми: Нина Пашова

Участват: Ненчо Илчев, Лара Златарева

 

Музикална среда: Василена Валентинова

Хореография: Петя Христова

Фотограф: Борис Урумов

Участват: Ненчо Илчев, Лара Златарева и Самуил Христов

В магическият спектакъл танцуват: Петя Христова, Александра Таскова, Таня Кацарова, Лора Иванова, Светослав Серопян, Цветан Апостолов, Даниел Бинев

помощник-режисьор: Вилиана Панталеева

В това шоу ще видите нещо невиждано!

Вие участвате в най-мащабния илюзионен спектакъл в България!

Това са "ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО" - магично шоу

с виртуозни фокуси, блестящи илюзии, много хумор и... малко тъга.

"ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО" е магичен спектакъл за хора от всички възрасти, готови да се потопят в бездната на магията.

Непредставяно до момента в България илюзионно шоу, в което фантазиите ще ви разсмиват, илюзиите ще ви смайват, а магиите ще ви изумяват, без да уплашат никого.

"Въображението е по-силно от знанието - само то може да те отведе в светове, за които не си и подозирал!"

Емил Марков

"Левитация", "изчезване", летящи хора, изумителни фокуси и бляскав балет... са само част от зашеметяващите магии в спектакъла на Ненчо Илчев, които спират дъха. Някои от тези завладяващи номера могат да се видят само в най-мащабните световни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър. На сцената на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" тези фокуси не само ще оживеят в пълния си блясък, но Ненчо ще включи и публиката в тях.

"Магията е вълшебната приказка, която всеки носи дълбоко в душата си още от детството. Дори сега разбирам, колко е важно да запазиш тази детска надежда и да знаеш, че ако вярваш и го искаш силно, всичко е възможно."

Ненчо

Дали илюзията е нещо магическо, или магията е просто илюзия, как точно се правят фокусите и защо са "забранени", ще се опита да разкрие пред публиката новата асистентка на Ненчо - познатата от телевизионния екран "Кака Лара".

"В това магично шоу ще станете жертви на подли манипулации, шокиращи илюзии и забранени фокуси! Моля ви, не се поддавайте на тези коварни инсинуации... Просто слушайте внимателно и наблюдавайте! Ако запазите спокойствие на духа, забавлението ви е гарантирано!"

Лара

Ненчо и Лара обещават сред публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката.

Със своето бляскаво шоу Ненчо и Лара гарантират настроение и радост на всички, които обичат да се забавляват, искат и вярват в силата на магията. Единственото условие е да забравят ежедневните си проблеми в училище и вкъщи и да се оставят в ловките ръце на Ненчо.

 

1/1