Той е дяволът!

Спектакълът "Той е дяволът", Снимка: Гергана Дамянова

Превод: Ваня Николова, Михаил Билалов

Режисьор: проф. Здравко Митков

Сценография: Петър Митев

Спектакълът "Той е дяволът", Снимка: Гергана Дамянова

Участват: Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска, Веселина Конакчийска

В Младежки театър "Николай Бинев" отбелязахме подобаващо днешния празник на виното и любовта, отдавайки се, с чаша шампанско в ръка, на едно ново влюбване - спектакъл, в който се надяваме, че и самите вие, нашите прекрасни зрители, ще се влюбите.

С огромно вълнение и безброй усмивки премина първата репетиция на спектакъла "Той е дяволът!"! Автор на пиесата е известният и изключително успешен френски актьор и драматург Себастиан Тиери, който е сред най-актуалните име в света на театъра, киното и телевизията във Франция. Себастиан Тиери е носител на награда "Молиер", за която е бил номиниран още цели 7 пъти. Преводът на пиесата "Той е дяволът!" е дело на Михаил Билалов и Ваня Николова.

Режисьор на спектакъла е проф. Здравко Митков, който за последно работи в Младежки театър "Николай Бинев" през 2017-а г., поставяйки един от любимите спектакли на българската публика през последните години - "Разделям двойки по домовете"! Сценографията на спектакъла "Той е дяволът!" ще бъде на Петър Митев, който също е част от страхотния екип на хита "Разделям двойки по домовете".

Актьорският състав на комедията "Той е дяволът!" е меко казано впечатляващ и сме убедени, че прекрасните Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска и Веселина Конакчийска ще превърнат пиесата в забавен, енергичен и жив спектакъл, на който да се наслаждаваме с усмивка, а ехото от смеха на зрителите ще изпълва салона!

 

 

1/1