"Парченца от слънце и облак" - Нов театър НДК

Превод и сценична версия:
Клара Армандова

Музика:
Добромир Кисьов

Сценография:
Николай Ангелов

С участието на актьорите:
Клара Армандова, Кристина Славчева, Велизара Сърчаджиева, Дидо Мачев

Животът на една майка и двете й дъщери прилича на късчета счупено стъкло. Но става чудо! От парченцата се ражда диамант, който осветява пътя на хората към бъдещето. С любимите актриси на българската публика Клара Армандова и Роси Русева, очарователната Велизара Сърчаджиева и един от любимите актьори Дидо Мачев!

Подарете си "Парченца от слънце и облак", защото не е нещо, което може да ви се случи често! Не трябва да пропускате възможността да се докоснете до тази изключителна сценична творба! Вълнуващата история на едно семейство, което се бори да оцелее!

Бившата танцьорка Беатрис (Клара Армандова - 'Рицарят на бялата дама", "Приказки с шапки", "Бъди благословена") живее с двете си дъщери Рут (Кристина Славчева) и Тили (Велислава Сърчаджиева - "Това съм аз, това си ти") и наемателката Нени (Дидо Мачев - "Стъклен дом", "Летете с Росинант") в къща, която преди години е била склад за зеленчуци. Тяхното битие е вихър от страсти, които напомнят на нашите и точно в момента, когато мечтите на героините изглеждат непостижими, се ражда едно прозрение, което разнищва причините за разпада на техния живот и озарява като самотен лъч светлина възможността парченцата стъкло да станат едно цяло.

1/1

Още постановки в София

Виж всички постановки в София