Комедийно отплесване

със специален гост Милица Гладнишка!

"Комедийно отплесване", "ШиЗи Импро Театър“

Участват: Златин Цветков. Катя Бръмбарова. Евелина Васева, Илиан Илков, Яна Огнянова, Димитър Живков, Мирослав Симеонов, Деян Михайлов, Елеонора Петрова, Симона Димитрова

"ШиЗи Про" е професионална група за импровизационен театър. Основана е през 2013г. от Златин Цветков.

Групата работи на ротационен принцип и е възможно не всички актьори да участват в представлението.

Импровизационно шоу, в което професионалните актьори от "ШиЗи Про" създават спонтанни скечове, вдъхновени от лични истории на госта.

Неподправена комедия с лични истории, песни и много смях!

Вече 7-ми сезон ШиЗи Импро Театър радва театралната публика с множество комедийни формати, вдъхновени от Чикагската импровизационна традиция. С удоволствие в каним на това неповторимо шоу с Милица Гладнишка.

Тя е очарователна, експресивна, дива и завладяваща. Не се ограничава само в една артистична дарба. Има страхотен комедиен талант, великолепен глас, чудесни певчески умения, чар, енергия, прекрасно чувство за хумор... изобщо насреща ви е едно комедийно торнадо!

Водила е "Господари на ефира", участвала е в първия сезон на шоуто "Като две капки вода", където се бори за голямата награда и после става жури. Играе в сериали, като "Полицаите от края на града" и "Етажна собственост". Участва в театрални спектакли, игрални филми, издава песни и какво ли още не.

Ако имате телевизор вкъщи и го пускате дори само от време на време, няма как да не сте чули името, да не сте видели лицето и да не сте чули гласа на Милица Гладнишка.

За нас е голямо удоволствие да й дадем думата и да чуем нейни лични истории, по които да изиграем спонтанни скечове и да се посмеем заедно.

Заповядайте!

1/1

"Комедийно отплесване", "ШиЗи Импро Театър“

Още постановки в София

Виж всички постановки в София