Коледа с Пим-Пам

В програмата на традиционния коледен концерт на ПИМПАМ са включени песни с музика на незабравимия композитор Борис Карадимчев по коледни текстове на известни български поети, както и популярни европейски и американски коледни песни, аранжирани за детския хор.

През 2019 година ПИМ ПАМ - един от водещите детски хорове в България, чества своя 40-годишен юбилей. Борис Карадимчев, създател и художествен ръководител на ПИМ-ПАМ, в продължение на 35 години създава богат репертоар, в който децата с еднакво майсторство изпълняват детски песни, хитове от световната поп- и рок- музика, съвременни преработки на български фолклор и версии на творби на големите композитори от барока до наши дни.

Естествената, неповторимата, очарователната детска интерпретация на песни в различни стилове и жанрове има своя празник всеки път, когато ПИМ ПАМ е на сцената. Признание за детския хор е Специалната награда на Cantus Firmus, връчена на Националните награди за ярки постижения в областта на музикално-изпълнителското и танцово изкуство "Кристална лира `2019".

Още Концерти в София

Виж всички Концерти в София