Бившата мис на малкия град

от Мартин МакДона

"Бившата мис на малкия град", Снимка: Гергана Дамянова"Бившата мис на малкия град", Снимка: Гергана Дамянова

Превод: Мариана Мелнишка

Режисьор: Владимир Люцканов

Сценография: Венелин Шурелов

Костюмограф: Елица Георгиева

"Бившата мис на малкия град", Снимка: Гергана Дамянова

Участват: Искра Донова, Николай Владимиров, Николай Луканов, Станка Калчева

Режисьор на спектакъла е директорът на Младежки театър "Николай Бинев" - Владимир Люцканов. Напомняме, че той е режисирал множество успешни представления в Младежки театър, сред които "Вятърът в тополите", "Кухнята", "Летище", "Страхотни момчета", "Красиви тела", "Аз, Фойербах" и спектакъла по песни на Стефан Вълдобрев "По-полека"!

Сценографията е дело на Венелин Шурелов, който е реализирал успешни изложби, интерактивни инсталации, дигитални проекти, пърформанси и множество примери за прекрасна сценография. Отличен е с награди с "Аскеер" и "Икар" за сценография. Венелин е сценограф на два от спектаклите, които Младежки театър "Николай Бинев" реализира през 2019-а г. - "Аз, Фойербах" и "По-полека"!

Костюмограф е Елица Георгиева, която ще продължи забележителната си работа в Младежки театър "Николай Бинев" след като беше част от екипа на спектаклите "Като трохи на прозореца", "Еквус", "Специални поводи", "Лунните деца", "По-полека" и "Bai Ganyo"!

Актьорският състав на спектакъла "Бившата мис на малкия град" е поредното впечатляващо звено в екипа на този проект. В ролите ще имате възможност да видите страхотните Искра Донова, Николай Владимиров, Николай Луканов и Станка Калчева!

1/1