Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Яна Язова: "Затуй, че устоях и че не падах, ще ме обича целият народ" (снимки)

ПАМЕТ ЗА СМЕЛИТЕ

Яна Язова: "Затуй, че устоях и че не падах, ще ме обича целият народ" (снимки)

Днес беше поставена надгробна плоча на гроба на писателката и поетеса на Централните софийски гробища

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не съм фен на кметицата учителка , но за този акт - БРАВО !

Яна Язова отказа да стане идеолог на комунистическата партия чрез своите произведения, заяви Йорданка ФандъкоЯна Язова отказа да стане идеолог на комунистическата партия чрез своите произведения, заяви Йорданка ФандъковаЯна Язова отказа да стане идеолог на...

Мръсните комунисти са я отрепали. Една от малкото, които им се противопостави. Прочетох Соления залив, Ана Дюлгерова, Капитан и др. Страхотни са.

Да бе, удушена юли, намерена август междувременно се подула, мухи събира, напълнила се с червеи и оплескала всички стени и от топлото време по правило се разнася страшна смрад. По правило щото баш точно тази смрад никой не я е изнюхал. Освен това вече публикуваха поезията на един отречен от комунизма поет, на друг отречен сценарист му пуснаха филма. Ами правилно са ги забранили. Не я знам тази коя е и каква е ама мирише на поредната антикомунистическа партенка. Апропо като е поетеса де са и стиховете?

Прочетох “Левски”. Ами, представи си Вазов, но написан барем пет пъти по-добре. Обаче … винаги има едно обаче. Ако пистелката беше поела по нишката с Игумения Евпраксия, а тривиалните случки с Левски, които всеки от нас знае, щях да повярвам в искрените й намерения. Обаче, така както е организиран романа звучи като комунистическа поръчка и пропаганда. Тъй че, монетата има и обратна страна. Само да вметна—инсинуациите, че Хайтов бил се пробвал да краде романа й са без абсолютно никакви основания. Разликата в литератуония стил на Язова и на Хвйтов са от земята до небето. Тъй че, подобно плагиатство е абсолютно невъзможно по чисто технически причин, ако щеш. Тези нелепи слухове се разпространяваха от Радой Ралин—литературният немезис на Хайтов, обхванат от дълбока, горчива омраза към Хайтов.

Демек е била? От лошия комунизъм демократите 33 години още крадат! Ама то ше свърши.

А бе тоя Боршош не беше ли следтвен за кражбата на 16 млн от ремонта на НДК ?

ФАНДЪКОВА ОСТАВКА ! КМЕТИЦА НА ЦИГАНИТЕ !

За сметка на това пък Георги Марков стана! Даже го пратиха в Лондон за награда, а гадните наглосакси като се усетиха, какъв таралеж са си сложи в гащите и го свитнаха. И не само него!

Календар