Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Вежди Рашидов за последните дни на Стефан Данаилов: Манталитетът ни е да се прави евтин пиар

IN MEMORIAM

Вежди Рашидов за последните дни на Стефан Данаилов: Манталитетът ни е да се прави евтин пиар

"Единствените хора, които са искали среща с него, сме били аз, госпожа Малчева, племенницата и доведеният му син", заяви скулпторът

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Що триете бе дебили ?ламбо бе доста глупав ,завистлив и суетен ползваха го по инерция с 1 роля и направи кариера.

А, стига, бе! Аз се чудя, защо когато майка ми като лежеше ни жива, ни умряла в болницата, я посещавахме само аз, сестра ми, сина ми и мъжът и. То не било, защото има ред на посещения в болницата и в тежките отделения не трябва да влизат Сулю и Пулю, а защото сме били лоши хора. Барабар с Веждито, защото и той не се вясна.

аре стига с тоя тъп социалист - като актьор нищо не беше особено, като министър беше ептен зле, цоциалистите го използваха, за да привличат дебилен изкуфял електорат, с носталгия по соца

А да попитам като е толкова тежко да ръководиш министерство защо всички се натискат да стават министри?

Е, като толкова много сте го обичали защо не гласувахте за него за Президент през 2011, а гласувахте за Цецка Цачева ?

Не си на ясно, пич! Не се излагай! Пий си питието и си чешай мишлето!

И АЗ видях цирковете. И не забравям.

А госпожа крокодилски сълзи не е ли питала за г-н Данаилов???

Веждито тук е абсолютно прав, “right on the money”. Наистина такъв ни е манталитетът За съжаление...

Но и коментарите за Рашидов са заслужен израз на “любовта на хората” към управленията и управляващите ги!

изключенията да ми обясняват какво било правилото. Манталитетът на обкръжението му и неговият е такъв, а не нашият. Уточнявайте!

биячът на общински полицаи стои цяла сутрин на първа страница. Бая трябва да се е изръсил.

са се изразявали в 1лице мн.число .този е употребил тази форма ,вместо -манталитет МИ е ….

Ръцете на този вероятно работят и ваят статуетки, но същото едва ли може да се каже за мозъка му !

Това, което изрече Рашидов тази сутрин беше.....без думи! Чак на Виктор Николаев му стана неудобно и то помоли да говори за Стефан Данаилов, а не дитирамби за Бойко Борисов.

От хиляди хора точно този гнусляк ли избрахте да четем, точно този, дето и сега не пропусна да си направи пиар, срещу което е. Къде е Данаилов, къде е този с липсата на каквото и да е възпитание, предизвикващ неприятни чувства навсякъде, където се появи.

Много грозно грозно,така не се прави....

е много отвртително същество...

Много моля, "главният мултак на републиката" днес да не си отваря устата !

Ами той ако сега не си отвори устата и не си направи ПР със смъртта (което кущунство) на един човек кога друг път ще има такава възможност, а иначе ПР си върви непрекъснато и според няма ад престане докато е жив.

Напрежението е много, ама не се отказвате... Мъжки момчета!

Тоя пък е на всяка манджа мерудия. Не му ли писна вече от всяка ситуация да си прави пиар. Все той е много състрадателен и все е недоразбран и недооценен.

точно Рашидов си прави евтин ПР, че и най-нагло хвърля този грях върху другите. За това колко много ги разболяло министерстването пък, просто без коментар.

Като толкова много ги разболяло министерството защо не се откажат все пак здравето е по-важно от министерския пост ама не то ги "разболява" обаче те се натискат да са там до последно. Рашидов вече не е министър, но продължава при всяка възможност да си прави ПР даже и със смъртта на хората (както в случая), вероятно така ще си отиде ревейки колко сме лоши като общество и колко "ощетен" бил той.

Боклук! Подлога!!! Не се гаври сьс светлата памет на този БЬЛГАРИН, достоен за поклон, а ти, нищожество , дали си успокои , че ти се увеличават мангизите..... Еййййй, смрад, друг ще те сьди!!!!!!!!!!!!!!!!

Най-големият пиар-аджия е дружката му мутрафон Боко, така че да не се оплаква много-много.

Грозно е този противен турски гербераст да си прави ПР от смъртта на един човек.

Напълно съм съгласен с вас! "Единствените хора, които са искали среща с него, сме били аз, госпожа Малчева, племенницата и доведеният му син", заяви скулпторът" Никой не бил загрижен освен пленницата му (напълно естественно понеже му е близка), доведения му син (също естественно понеже му е близк), госпожа Малчева (нищо не ми говори това име) и естественно Вежди Рашидов. Даже Рашидов да е бил сред малкото (не ми се вярва) които са искали да го видят защо го казва. Говори за евтин ПР, но какво прави той ако не точно това? Малко хора освен близките му бяха загрижени за него и аз съм един от тях. И така грозно е наистина да се прави евтин ПР, но е хубаво Рашидов преди да призовава другите да не правят първо да започне от себе си.

Преди дни гледах интервю с Недялко Йорданов и той разказваше за посещението си в болницата при Стефан Данаилов. Така, че това не е вярно, че само Рашидов извън кръга на близките му го е посетил / посещавал.

Календар